Region

Svet

Divna Karleuša: Jeca možda održi dve Arene!

Pošto se Jelena uveliko sprema za predstojeći koncert u Areni, njena majka Divna Karleuša otkriva da postoji mogućnost održavanja još jednog solističkog koncerta njene mezimice.

Divna Karleuša: Jeca možda održi dve Arene!



"Jecin koncert 15.maja biće čudo! Postoji mogućnost da će biti dve 'Arene'. Jelena nije za tu opciju, ali, ukoliko bude moralo, rado će to uraditi zbog fanova. Jelenini obožavaoci dolaze iz Skoplja, Ljubljane, Zagreba, Sarajeva, Banjaluke. Tako da je u prodaju pušten nivo 400, zbog izuzetno velike potražnje“, kaže Divna i nastavlja:

“Jeca je prvo želela da bude manekenka, potom dens igračica, pa da svira flautu. Ipak, kada sam je odvela na jedan koncert 'Posela', odjednom je izjavila kako želi da postane pevačica. Znala sam da neće moći da bude drugačije. Zoran Tutunović je u njoj prepoznao talenat i ponudio joj pesmu Dragana Brajovića 'Ogledalce' koja je veoma brzo postala hit. Njena karijera je išla uzlaznom putanjom, a ja sam je učila da uvek otvoreno govori ono što misli. Međutim, Jelena je, kao veliki emotivac, propatila svaku laž koju je o sebi pročitala u novinama. Ponekad sam primećivala da su je novinari koristili da bi ispoljili netrpeljivost prema meni."

"Kad je počinjala, bilo je onih koji su govorili: Nije to Jelena, to je ona Divna, sve ju je to majka naučila. A ja sam je naučila da bude drugačija, neobična i da ima ideje. Danas mogu da kažem da je Jelena prevazišla svog učitelja, pa joj se potajno divim koliko ima snage i mašte“, priča ponosna majka.

Na pitanje gleda li rijaliti šou Seke Aleksić, Divna je odgovorila: "Nisam stigla da odgledam. Međutim, čuli smo od ljudi da smo često pominjane u tom šou... Ne znam ni jednog psihijatra, koji je sada slobodan da ga preporučim, pošto nama nije potreban. Čim budem saznala, javiću, možda, broj telefona i zakazati termin!“, rekla je Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>