Region

Svet

Feminem devojke u mini suknjicama

Devojke iz grupe "Feminem" koje će Hrvatsku predstavljati sa svojom pesmom "Lako je sve" krajem maja na 55. Eurosongu, koji se održava u Oslu, spremne su za put.

Feminem devojke u mini suknjicama



Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak juče su javnosti predstavile i svoje odevne kombinacije hrvatskih modnih kuća kojima će zagrejati hladne Norvežane.

Feminem

“Na put krećemo 18. maja. Treme uopšte nema i jedva čekamo da to odradimo i pobedimo!”, samouvereno je rekla Pamela Ramljak. A kako i ne bi kada im to nije prvi susret sa ovim takmičenjem. Naime, članice ove ženske grupe su 2005. sa pesmom "Zovi" u Ukrajini predstavljale BiH.

Feminem

Tada je s njima u sastavu bila Ivana Marić umesto koje sada peva Nika. Tri gracije na pozornici će nastupati u romantičnim haljinama boje kože, koreografija je uvežbana, a dodale su i neke nove rekvizite osim nezaobilazne klupice, koje ostavljaju kao iznenađenje.



Pošto obožavaju putovanja, već su isplanirale i obilazak Osla. "Znamo sve o znamenitostima koje moramo obići. A kako ćemo imati i tri dana sasvim slobodna, iznajmićemo auto i obići fjordove”, oduševljeno kažu devojke u glas.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>