Region

Svet

Igor Starović: Novi album će biti kolekcija najlepših balada (Video)

Nekadašnji frontmen grupe Divlji kesten Igor Starović u intervjuu za portal Svet Plus otkrio je da u januaru ulazi u studio i da će posle tri godine svoje fanove konačno obradvati novim albumom.

Igor Starović: Novi album će biti kolekcija najlepših balada (Video)



"Sa zadovoljstvom najavljujem ulazak u studio početkom januara gde ću snimiti nove pesme za CD koji izlazi krajem februara! Radujem se tom izdanju, od prethodnog je prošlo 3 godine, a na novom ću napraviti intimnu kolekciju najlepših ljubavnih balada koje sam napisao ("Kristina", "Suze krijem", "Oči zelene" i dr.), ovaj put u drugačijim aranžmanima,onako kako sad zvuče na živim nastupima.Naravno, tu su i 2 nove pesme,za koje verujem da će kao i prethodne ostati "za sva vremena"! Za jednu od njih već pripremam spot, tako da će se pojaviti paralelno sa CD-om"- kaže Igor i dodaje da će novi album izaći u izdanju City recordsa.

Kao i većina njegovih kolega i Igor će Novu godinu dočekati radno: "Početak decembra je tradicionalno rezervisan za "novogodišnju groznicu", a najverovatnije ću pevati na trgu u jednom gradu u Srbiji" - zaključio je Igor.



J.B

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>