Region

Svet

Aca Lukas povredio koleno u koje je ranjavan

Aca Lukas je u sredu nastupio u jednom beogradskom klubu, koji je nažalost završen nezgodom u kojoj je pevač povredio nogu. Pri silasku sa bine, Aca je promašio stepenik i desnim kolenom, u koje je bio ranjavan, tresnuo o ivicu, zbog čega je završio na Kliničkom centru.

Aca Lukas povredio koleno u koje je ranjavan



"Tačno je, pao sam kada sam silazio sa bine i povredio sam meniskus. Nije ništa strašno, zaista. Bilo je mračno kada sam silazio sa bine i promašio sam stepenik, pa sam udario kolenom u ivicu. Juče su mi u Klinuičkom centru lekari konstatovali povredu kolena i stavili su mi longetu" – ispričao je Vuksanović, koji je i pored povrede nije želeo da otkaže već zakazan nastup  Doboju.

"Jeste Aca povredio nogu, ali ipak nije otkazao nastup u Doboju. On se odlično oseća, povreda nije velika, pa nije želeo da otkazuje nastup. Da je bilo reči o nečemu ozbiljnom svakako da bi nastupi bili otkazani jer ga čeka dosta posla u narednom periodu između ostalog i još jedna najveća žurka na Balkanu u “Areni” za Novu godinu" - kaže jedan od Acinih prijatelja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>