Region

Svet

PR menadžer Tonija Cetinskog oštro osudila pisanje lista "24 sata" i najavila tužbu

Povodom teksta koji je izašao u dnevnom listu "24 sata" pod naslovom "Fatalna dadilja " i podnaslova "Ivana je Tonyja varala sa Markom koji joj čuva ćerku", oglasio se PR menadžer porodice Cetinski Snježana Jerkov koja je oštro demantovala navode ovog lista.

PR menadžer Tonija Cetinskog oštro osudila pisanje lista



"Ovim putem oštro osuđujemo i demantujemo tekst koji je ispod svakog profesionalnog novinarskog i moralnog nivoa, a objavljen je u dnevnoj novini 24 sata  na stranici 48 I 49 pod naslovom "Fatalna dadilja " i podnaslova "Ivana je Tonija varala sa Markom koji joj čuva ćerku".

"Nije istina da je Marko Bunčić Ivanin ljubavnik, nije istina da je dadilja i nije istina da joj pomaže u poslu, nego je zaposlen kao event menadžer u agenciji Nobilo i Cetinski" - rekla je Snježana i dodala:

"Takođe nije istina da se Toni i Ivana razvode, kao i da Marko često boravi u njihovoj vili na Črnomercu, jer Ivana I Toni žve u stanu na Črnomercu, a u istoj zgradi u svom stanu žvi I Marko Bunčić. Osim što je kolega, vrlo je blizak prijatelj bračnog para i kršteni kum njihove ćerke".

"Novinarka Barać čak nije ni nazvala Ivanu da proveri ovu informaciju, kao ni Tonija, a moju službenu izjavu u ime Tonija i Ivane nije ni spomenula u tekstu. Dnevni list 24 sata uopšte nije dao drugu stranu priče.Tekst je toliko neproveren, da čak ni godište kolege Marka nije tačno napisano" - izjavila je Snježana Jerkov i dodala da će protiv lista 24 sata biti podneta višestruka tužba.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>