Region

Svet

Suzana Mančić jača od pornića!

Suzana Mančić se vratila na TV ekrane i to emisijom "Pesma i Bingo" i tako ponovo postala aktuelna tema domaćih tabloida. U novom intervjuu, Suzana se osvrće na svoj dosadašnji rad i kaže da joj je objavljivanje privatnih porno sminaka skoro uništilo karijeru.

Suzana Mančić jača od pornića!



"Medijska hajka na mene bila je stravična - stopirani su svi projekti u kojima je trebalo da učestvujem. Nekoliko godina bila sam bez posla, a niko me nije pitao kako živim sve to vreme, kako mi je, kako je mojim devojčicama... Tada sam ostala i bez majke, koja mi je bila velika podrška. Već sam bila načeta, a objavljivanjem tih snimaka temelji života su mi napukli skroz. Ali, što te ne ubije, to te ojača!" - poručuje Suzana.

Ipak, najpoznatija voditeljka Lotoa se vraća na aktuelni angažman: "Ulazim u zrele godine kada žene dižu ruke od sebe jer im govore da su matore. Zbog toga je poziv da vodim „Bingo" pohvala mom radu i izgledu. Zato ne smem da omanem u tom zadatku! Tek sad sam svesna koliko sam imala sreće sa „Lotom". Danas nijedna druga devojka nije „loto devojka", i dalje sam to ja!"

"Oduvek mi je imperativ da ulažem u sebe, svoj izgled i edukaciju. I danas kad se gledam na ekranu „hvatam" svoje greške - kako sam stala, kako sam se nasmejala, kako držim glavu... To je ključ uspeha. Ne možeš sebi uvek vikati „bravo", jer ćeš se zeznuti već sutradan - kaže večita „loto devojka".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>