Region

Svet

Nemanja Stevanović: Milena je moja prošlost (Video)

Pevač Nemanja Stevanović kaže da se, od kada je raskinuo sa Milenom Ćeranić, oseća mnogo bolje, da se vratio na staro i da priprema svoj novi singl.

Nemanja Stevanović: Milena je moja prošlost (Video)



"Stavili smo tačku na naš odnos, kako poslovni, tako i privatni, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi bila u spotu. Mislim da je to dobro i za nju i za mene. U spotu su scene u kojima se grlimo i ljubimo" - izjavio je Nemanja.

Pevač je takođe otkrio da je tokom veze sa Milenom stalno bio nervozan i da se stalno svađao sa ljudima oko sebe.

"Bio sam nervozan. Sada sam se posvetio sebi, a u vezi s njom sam se borio protiv sveta, upravo zbog nje, ispravljao krive Drine i vodio njen život, a sebe sam zapostavio. Raščistio sam s tim i kraj. Ne čitam njene izjave, trudim se da me to stvarno ne interesuje" - rekao je Nemanja i objasnio da kada je shvatio ko je u stvari Milena, emocije su jednostavno nestale.

"Doneo sam zaključak o tome ko je ona, ali ću to ipak zadržati za sebe. Da nam je veza valjala, verovatno bi potrajala" - izjavio je Nemanja i dodao da ne veruje Mileni da je iskrena u izjavama u kojima mu želi da bude srećan.

"Ne znam koliko je to iskreno. Mislim, to su priče za malu decu. Ne želim joj ništa loše, neka je živa i zdrava, a za ostalo nek se snađe" - zaključio je pevač.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>