Region

Svet

Zlata Petrović: Hasan laže, ja vraćam Mikijeve dugove

Hasan Dudić je pre neki dan u intervjuu pričao o svom životu, dugovanjima svoga sina koje pokušava da vrati sa bivšom suprugom i Mikijevom majkom, Zlatom Petrović. Medjutim, Zlata ima potpuno drugačiju verziju priče, koju danas iznosi.

Zlata Petrović: Hasan laže, ja vraćam Mikijeve dugove



Ona tvrdi da reči poznatog pevača i kompozitora nisu na mestu i poručuje mu da brine o svojim problemima.

"Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vreme da sada stavim tačku na priču o njemu. Nije mi jasno zašto čovek i dalje mene spominje u bilo kakvom kontekstu jer on i ja ne živimo zajedno već 25 godina!" - započela je Zlata razgovor i otkrila da Dudić samo priča o dugovima sina Mikija, a nikada nije dao ni dinara da bi se nešto vratilo.

Zlata i ja ćemo dug vratiti do poslednjeg dinara, ali ne možemo odjednom.Ti momci kojima je on uzimao pare su stvarno ispali fer. Ja sam im objasnio da nemam da im vratim sve odjednom i oni me razumeju. Pa kako njima da dam pare kada nemam ni za lekove?!"
"Boli me uvo, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvek ću jer je u pitanju moje dete, koje najviše na svetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti."

"Nisu na vrata kucali samo oni od kojih je naš sin uzeo pare, već i oni od kojih je i on pozajmljivao. Ali, dosta sam ja brinula o njemu, nije on više moje dete, niti neko s kim ja živim, pa da moram i o njegovim parama da brinem. Stavila sam tačku na to. Neka radi i zaradi za sebe i one kojima je dužan, a za sve ostalo vezano za moje dete ja sam tu. Da je normalan čovek, on bi brinuo o sebi pre svega" - priča pevačica i komentariše Dudićeve optužbe da su za kockanje njihovog sina krivi Zlatini kumovi.

"Ja ne mogu nikoga da osuđujem za to što se desilo mom sinu. Ja moje kumove volim i poštujem i tako će ostati dok sam živa. Pa ne može neko da vas nagovori na nešto što vi ne želite. Miki je između ostalog u tu priču ušao pre druženja s kumom. To su apsolutne nebuloze."

"Moj sin se jeste družio sa kumom, sada se ne druži, ali to nema nikakve veze s tim da je neko Mikija naterao da radi nešto što ne želi. Verujte da Hasan ne može da se pomiri s tim da se naš sin leči i zato takve laži govori. Hvala bogu, pa je moj Miki sada dobro i da takve stvari više ne radi. Ja sam uz njega i svestan je svojih grešaka koje više nikada neće ponoviti - završila je Zlata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>