Region

Svet

Marija Kilibarda se pomirila sa bivšim dečkom

Jedna od najatraktivnijih voditeljki u Srbiji Marija Kilibarda u petak uveče našla se na žurki magazina „Puls” u klubu „Džast vanila” na Adi, i to bez muške pratnje, ali je otkrila da je zaljubljena u svog kako je rekla „dragog novog starog” dečka Filipa, o kome nije želela ništa da govori.

Marija Kilibarda se pomirila sa bivšim dečkom



Izgleda kao da je sudbina učinila svoje kada se Marija nakon raskida sa rukometašem, tadašnjim verenikom Ognjenon Kajganićem, vratila svom starom dečku Filipu, sa kojim je bila sedam godina, budući da se na žurki pojavila sa zadovoljnim osmehom na licu. Ni ranije, kao ni sada, Marija nije želela da govori o misterioznom Filipu koji je ukrao njeno srce.Mariju Kilibardu publika će imati priliku da vidi od 10. septembra i u to u dve emisije na Prvoj televiziji – “Žene” i “Prvi glas Srbije”.

"Andrija Milošević i ja ćemo voditi šou „Prvi glas Srbije”, a nakon kastinga došli smo do jako zanimljivih kandidata. Biće mnogo smeha i mnogo suza kada budu bile eliminacije, ali najviše dobre zabave. Videćete mnogo interesantnih kandidata, prijavilo se dosta dobrih glasova, biće dosta smešnih kandidata, jako zabavnih, i jako upornih, tako da ćemo se super družiti s našom publikom" – rekla je voditeljka, koja je jedna od pet voditeljki emisije „Žene”.

"Nastaviću da budem deo tima emisije „Žene“. Mi smo žene sa različitim stavovima i mišljenjima, tako da se publika vezala za nas ovih poslednjih meseci. Tu nema promena kada je posao voditelja u pitanju, ali ima promena kada su u pitanju gosti i teme koje zanimaju našu publiku koju ne čine samo žene već i muškarci koji se stide da priznaju da gledaju „Žene” – našalila se Marija uz osmeh.

S obzirom na to da su pred njom čak dva posla, Marija je ovog leta morala dobro da napuni baterije, pa je iskoristila slobodne dane da poseti Liban, ali i Francusku.

"Liban mi je bio više aktivan odmor, pošto sam prvi put obišla tu zemlju koju sam želela godinama da vidim. Oduševila sam se Bejrutom i Biblsom, obišli smo mnogo, mnogo stvari. U Libanu je noćni život zaista dobar, i ono što mi se posebno svidelo je što imaju odličnu hranu. To je mesto gde ću se definitivno vratiti" - rekla nam je Marija, koja se po povratku iz Libana uputila na još jedan odmor, koji je više bio pasivan.

"Francuska, tačnije Azurna obala, nešto je što mi je bilo blisko još odranije, tamo sam uživala i izležavala se na plaži, ali mi nije bilo dovoljno. Da sam mogla još samo tri dana da se sunčam i plivam" – rekla je atraktivna crnka pomalo tužno.

Nekadašnja „bingo devojka“ nije želela da nam otkriva s kim je bila na putovanjima, ali budući da se pohvalila da je „išla na večerice i ispijala vino iz Provanse i da se odmarala” dok je boravila na Azurnoj obali, pretpostavićemo da je te romantične trenutke podelila sa svojim misterioznim dečkom Filipom, koji će izgleda još dugo ostati daleko od očiju znatiželjne javnosti.

U maju ove godine, u jednom intervjuu Marija je izjavila da je počeo da je „drma i materinski instinkt“, i da bi u skoroj budućnosti volela da ima mini-obdanište u svom domu s obzirom na to da ima samo dve sestre. Tada je rekla i da se nada da će se uskoro steći svi uslovi za ispunjenje tog sna.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>