Region

Svet

Vlado Georgiev: Sve je postalo lažno i jeftino

Pevač Vlado Georgiev izjavio je u jednom intervjuu kako je ponosan na sebe što ne pripada ni jednom muzičkom klanu i da je na našoj estradi danas sve postalo lažno i jeftino. Iako mnoge njegove kolege tvrde da sve manje zarađuju, Vlado je ipak zadovoljan svojom finansijskom situacijom.

Vlado Georgiev: Sve je postalo lažno i jeftino



"Kriza je uvek ako neko ne želi da radi, ali ako želi da radi i u krizi može da radi, zaradi i da preživi, a da ne filozofira mnogo. To je neka moja percepcija. Posla ima. Ne znam kako da objasnim, ali posla nikad više, barem za sada. U poslednjih nekoliko meseci odsvirao sam petnaest koncerata što je ravno nekoj turneji kad izađe novi album" - izjavio je Vlado i dodao:

"Ne opterećujem se novcem, ni materijalnim stvarima. Trošim više nego što zaradim, jednostavno ne znam kako da napravim balans. Uvek sve potrošim, a verovatno me baš to vuče da malo više radim. Novac mi vredi onoliko koliko mi treba da funkcionišem, da sebi obezbedim šta mi treba. Ne slažem pare, ne znam da slažem, samo razbacujem."

Na pitanje šta ga najviše nervira , Vlado odgovara: "To što je sve postalo jeftino i lažno. Jedna Bijons koja je vanserijski pevač, mora da se glupira i da radi svašta da bi zadržala medijsku pažnju. Pogotovo te razvijene zemlje - Amerika, Engleska oni su izgustirali sve ovo što kod nas još uvek funkcioniše. A, ja volim da je pevač normalan i običan, ali da dobro peva, ne mora da dubi na glavi i sve što se danas traži." 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>