Region

Svet

Svetski uspeh grupe IN VIVO - Pesma i na Hebrejskom (Video)

Grupa IN VIVO radi punom parom, a najnovije informacije su za njih više nego povoljne. Nakon vesti da se pesma Rolerkoster pušta na američkim radio stanicama, stigao je i zahtev od jednog izraelskog izdavača da prepevaju istu pesmu na hebrejski. Šta reći, osim, svaka čast!

Svetski uspeh grupe IN VIVO - Pesma i na Hebrejskom (Video)



Iz IN VIVA kažu: "Pre izvesnog vremena smo kontaktirani od strane poznatog izraelskog izdavača MMG Music Publishing. Dve velike izraelske zvezde Liran Aviv i Subliminal su izrazili veliko interesovanje da obrade našu poznatu pesmu Rolerkoster na hebrejski jezik. Pošto smo dobijali zaista neverovatne informacije da se Rolerkoster pušta na nekoliko američkih radio-stanica, ne čudi da je pesma dosla i do Izraela.
Ono sto je najznačajnije je da pesma drži apsolutno prvo mesto na glavnoj top listi u Izraelu gotovo od prvog dana. To je veliki uspeh kako za nas, tako i za Srbiju.
Otvorili smo jedna teška vrata svetske muzičke industrije i nadamo se da ćemo nastaviti saradnju i sa drugim inostranim izvodjačima."

"Van autorskog rada i komponovanja, prezadovoljni smo saradnjom sa City Recordsom koji je objavio naš prvi album koji nosi naziv Partimanijak. Naslovna numera je hit duet sa Dadom Polumentom i sigurno jedna pesma koja će ostaviti traga kako na ovu, tako i na naredne godine. Najaktuelniji hit nam je "Devica", pesma koju smo uz veliku čast snimili sa legendom Mitrom Mirićem. Ona se najglasnije peva na ovogodišnjoj letnjoj turneji, koja je moramo reći najmasovnija do sada. Obišli smo još više mesta nego predhodnih godina, nastupali i na nekoliko Trgova, a do kraja avgusta publika će moći da nas sluša u jos 16 gradova sirom EX Yu."

Poslušajte obe verzije pesme.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>