Region

Svet

Miloš Bojanić: Kolege me izbegavaju

Pevač Miloš Bojanić davajući intervjuu za jedan poznati nedeljni magazin kaže da je najbolja reklama kada se po medijima svađate sa kolegama, ali i dalje poriče da je on daleko od te priče.

Miloš Bojanić: Kolege me izbegavaju



"Ni sa kim ja nisam ratovao, niti sam se trudio da sebi stvaram neprijatelje. Ja sam samo čovek sa stavom i mišljenjem. Nikome ne moram da se ulizujem da bih nešto postigao i imam hrabrosti da kažem ono što drugi ne smeju" - kaže Miloš, koji se trenutno nalazi u svojoj luksuznoj kuću u Baošićima.

"Sezona je loše počela, gostiju ima - tu i tamo. Bez obzira na to, ja se ne žalim. Deo kuće sam izdao preko sindikata, tako da oni dovode svoje radnike. U Crnoj Gori sa turizmom se nikad ne zna. Situacija je kao u ribolovu - neizvesna."

Iako su nekada poznate kolege letovale u njegovoj vili, pevač tvrdi da ga sada svi izbegavaju.

"Svi smo bili kao familija, ali se tada nisam ovako profesionalno bavio turizmom. Moja porodica i ja smo ovde bili sami, pevači su se osećali komotno, dolazili su i odlazili kad su hteli, bilo je i tezgi u izobilju. Kada sam počeo da se ozbiljno bavim turizmom, stvari su se promenile. Počeli su da dolaze obični ljudi, pa se kolege više nisu osećali komotno i prestali su da dolaze."
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>