Region

Svet

Boban Bajković: Samo Ceca dolazi u obzir

Iako se nije baš proslavio kao golman Crvene Zvezde, Boban Bajković pored reputacije glavnog zavodnika poznat je i po vezama sa raznim estradnim  zvezdama. Trenutno je aktuelna priča o njegovoj navodnoj vezi sa pevačicom Zoricom Marković.

Boban Bajković: Samo Ceca dolazi u obzir



boban bajkovic

Davajući interviju za "Svet" novine, Boban je otkrio da nikada ne bi kresnuo Zoricu Marković, da voli kurve i da  je Ceca jedina žena pored koje bi se skrasio i poklonio joj srce.

Kako ti je u vezi sa Zoricom Marković?

Ne znam odakle ta priča. Na Zoricu gledam kao na staramajku i ni u najluđim snovima sa njom ne bih mogao da delim tu vrstu intime. Sačuvaj me bože! Zar stvarno misliš da bih mogao da krešem Zoricu Marković?! Nema smisla.

Ako sam dobro upućena, ta priča je potekla od nekih Zoričinih koleginica.

Ljubomorne su, a?! Što ne kažeš... Ako je tako, slobodno neka mi se jave sve do jedne, ispoštovaću ih u istom kontekstu u koji su me stavili sa Zoricom. Nije problem, naprotiv!

Pisalo se da te Zorica finansira, da živiš kod nje...

Pazi, Zorica mi ponekad pomogne, ali daleko od toga da me izdržava. Šta god da joj zatražim ili je zamolim, ona će učiniti za mene.

A šta ona dobija za uzvrat?

Zašto bi bilo šta morala da dobija?! Jednostavno, gotivi me, voli me, a i često joj svraćam u kafanu.

boban bajkovic

Sve je to okej, ali sumanute su mi njene izjave tipa: „Posle sinova, Bajka volim najviše na svetu!“

I jeste tako! Kažem ti, dugo izlazim u njenu kafanu, zgotivili smo se i to je to. Mada, posle teksta koji ste objavili, naš odnos više nije kao što je bio.

Kakve te devojke generalno privlače?

Znam kakve me ne privlače - dobre i fine! Cenim i poštujem isključivo i samo kurve! To obavezno napiši. Kurve volim najviše na svetu! Odgovaraju mi kombinacije na jednu noć jer sebe nikako ne vidim u ozbiljnoj vezi. Znam na čemu sam, ništa ne očekujem... A ni one od mene. Sem keša, naravno (smeh)...

Ne verujem šta pričaš...

Šta ti je, danas su sve devojke kurve. Ako jednog dana osetim potrebu da se oženim, na neke stvari verovatno neću gledati kao danas, ali u ovom trenutku to je tako. Ne sećam se kada sam upoznao neku finu devojku, a sve i da se to desi, rekoh ti, takve me ne privlače. Ne znam kakva da je lepotica - nema šanse! Najiskrenije, voleo bih da mi neka takva rodi dete i da nestane. Što dalje od mene.

boban bajkovic

Poznato je da pevačice trzaju na fudbalere. Sa koliko si ih bio?

Verovala ili ne, ali ni sa jednom! Majke mi. Ma, štapom ih ne bi pipnuo. Samo Ceki dolazi u obzir. Kaži kako bi mi stajala. A vala i ja njoj. Krajnje je vreme da promeni tip muškarca. Mislim, ovi manekenčići koje je do sada šetala su smešni. Njoj, bre, treba baja kao ja.

Ložiš se na pevačice?

Samo na jednu - Cecu! Sa njom bih bez pardona prošetao. Žena nema ama baš ni jednu manu. Ostatak estrade... sve krš do krša!

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>