x
Region
Bojan Marović: U ovoj zemlji više ništa ne može da fascinira (Foto)
3. jul 2012. 14:34
Gostujući u emisiji "VIP Špajz" na radiju "Svet Plus", ovaj mladi i uspešni pevač je podsetio sve svoje fanove da se muzikom bavi isključivo iz ljubavi i da mu je samo ona bitna. Ne voli kada se o njemu šire dezinformacije, poput one od pre par dana, kada je doživeo saobraćajnu nezgodu, o čemu smo i mi pisali, ali je umesto njegovog stavljena slika nekog drugog auta, koji je bio uništen.


"U ovoj zemlji više ništa ne može da fascinira. Više ne možete da se zabezeknete na bilo koji način. Koje god novine da otvorite videćete golu ženu, videćete ljude koji govore dva i dva su četiri, a misle trinaest, tu nema više nikakve tajne. Ovih dana sam imao čudan odnos sa ljudima koji su dobijali dezinformacije o meni. Evo me sedim u studiju, ništa mi ne fali. Imao sam manju nezgodu i nema ni na autu velike štete jer sam vozio ispod ograničenja. Slika koja je izašla u novinama uopšte nije moj auto", rezignirano govori Marović.Na početku karijere sebi je rekao da želi da se bavi samo muzikom i da ga ne interesuje ništa drugo u vezi šou biznisa.

"Nisam hteo da moji roditelji, moja rodbina ili bilo ko iz mog okruženja čita svašta o meni. Ne želim da me iko razvodi, sastavlja i rastavlja sa raznim osobama. Trudim se da na prvom mestu bude moja muzika jer ako nemate opravdanja onda čemu sve. Jeftina je ta špica koja ide za vama. Ako sutra kad izađete na binu ne umete da izvedete to što ste uradili samo zauzimate prostor nekom drugom. Onda ovaj mikrofon nije za vas."Karijeru je započeo sa sedamnaest godina. U samom startu je privukao pažnju javnosti.

"Možda nikada neću kupiti skup auto ili stan, ali ću uvek dati novac za moju muziku, da bude dobra i da traje. Za mene muzika nema kompromis. Ostale stvari su manje važne. Najbitnije je da uzmeš tri instrumenta, odsviraš, ispričaš ljudima kroz muziku šta znaš i to je to."Bojan smatra da za muziku treba vremena i nije poklonik toga da mora imati album svake godine. Njegov aktuelni labum je izašao pre skoro godinu dana, ali neke pesme, poput  "Neka te ljubi" tek sada dobijaju svoj oblik.

Ovih dana je u konstantnoj gužvi i očekuje ga dosta nastupa po Srbiji, pa smo sigurni da ćete negde uživati uz muziku Bojana Marovića.

Ukoliko ste propustili ovu emisiju "VIP Špajz" onda vam preporučujemo da posetite audio stranu našeg portala i poslušate delove ovog intervjua.

Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

   
| More    
Pevač Bojan Marović je došao da podrži sjajnu ideju dramske umetnice Jelice Kovačević i da poveže decu iz celog sveta koja borave u Beogradu.
18. jun 2013. 20:11
Prošle nedelje u beogradskoj kafani "Balkanik" Danka Petrović promovisala je novi singl, "Dudu". Ona je ugostila Bojana Marovića, koji je došao u društvu devojke Lorene.
21. mart 2013. 10:48
Novi spot Bojana Marovića za pesmu "Koliko volim te ja" sniman je na ulicama Beograda, a tekst za ovu pesmu napisao je sam pevač.
13. mart 2013. 14:58
Pop pevač Bojan Marović snimio je spot za pesmu koju je posvetio devojci. U spotu su učestvovali statisti izabrani putem Fejsbuka pa se može reći da je u snimanju učestvovao ceo region.
28. februar 2013. 13:24
Bojan Marović održao je veliki novogodišnji koncert na trgu u Kruševu, rodnom gradu Tošeta Proeskog.
3. januar 2013. 16:00
Petak za kuvare u VIP kuhinji znači da će se oprostiti od još jednog takmičara, a žiri će biti taj koji će odlučiti ko od sledeće emisije više neće kuvati.
16. novembar 2012. 21:17
Današnja emisija počela je novim zadatkom za kuvare, a to je da spreme šarana koji ih čeka na njihovim stolovima. Mogu ga spremiti u komadu ili kao kotlete, uglavnom, jelo mora biti kompletno i imati dodatak. Za spremanje imaju 70 minuta i tri minuta za nabavku namirnica.
1. novembar 2012. 23:34
Crnogorska pop zvezda i učesnik aktuelnog rijalitija "Prvi kuvar Srbije", Bojan Marović, uskoro će se oprobati u glumačkim vodama. Naime, on je nedavno potpisao ugovor sa meksičkom producentskom kućom "Luna film", u okviru koje će snimiti dramu "Crne stene".
18. oktobar 2012. 10:45
Jučerašnji pobednik Nemanja je danas pošteđen izbacivanja i on danas ne mora da kuva. Ostali takmičari danas biraju jedno od dva crnogorska jela koje će praviti, a to su njeguški stek ili podgoričke popeke. Od Bojana Marovića svi očekuju danas najviše, budući da je iz Crne Gore, a obe Aleksandre takođe znaju kako se spremaju jela, jer je jednoj dečko Crnogorac, a druga je crnogorska snaha. Posle nab...
28. septembar 2012. 22:48
Rijaliti program, "Prvi kuvar Srbije" startovao je večeras na televiziji Pink. Za pohvalu je to što je emisija počela na vreme što nas raduje i dokazuje nam da je pomenuta televizija ozbiljno shvatila novu programsku šemu. Obećali su poznate ličnosti i zaista, one su se pojavile i to u velikom broju.
3. septembar 2012. 22:37

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus