x
Region
Soraja: Bujne grudi i seksi guza (Foto)
4. jun 2012. 14:35
Starleta koja se svuda pojavljuje, za nju granice ne postoje, ona je seksi, zanosna i lepa Soraja Vučelić.


Soraja se skoro slikala "na haubi", tako da je zbunila mnoge, a evo sada još nekih fotografija koje pokazuju njene savršene obline, jednostavno sve je na svom mestu!

Na modnoj reviji organizovanoj u jednom klubu u Zagrebu, učestvovale su mnoge seksi cice, ali je Soraja svakako privukla najviše pažnje medija i posmatrača.Autor: M.R.
Foto: Facebook/Posh fantasy bar

   
| More    
Soraj Vučelić je putem društvenih mreža poželela srećan Uskrs svojim fanovima i prijateljima. Ona je napisala čestitku i putem Fejsbuka je podelila sa obožavaocima.
20. april 2014. 13:57
Soraja Vučelić je nabavila novog mezimca, i to malog belog miša. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju kako pozira sa novim kućnim ljubimcem na grudima, kome je očigledno tu bilo udobno.
17. april 2014. 14:27
Soraja Vučelić demantovala je navode medija da je u vezi sa Stefanom Babovićem, iako je ekipa emisije Paparaco lov uhvatila kako provodi vreme sa fudbalerom i zajedno idu u njegov stan. Starleta kaže da su njih dvoje samo drugovi i da među njima ne postoji ništa više osim prijateljstva.
11. april 2014. 10:35
Soraja Vučelić ostavila je na svom Fejsbuk nalogu kratko objašnjenje u kojem se obratila svima koji su joj u poslednjih par meseci uporno stajali na žulj. Satrleta je ovim putem javno uputila "neprijatelje" u advokatski kabinet.
9. april 2014. 16:23
Posle brojnih fotografija njenog dubokog dekoltea, Soraja Vučelić ponovo je svoje fanove putem društvene mreže Fejsbuk obradovala seksi fotografijama sa Maldiva, na kojima pozira ističući svoje zanosne obline u prvi plan.
4. april 2014. 21:19
Starleta Soraja Vučelić koja se trenutno nalazi na Maldivima, odlučila je da tuži repere Borka Vujičića i Stefana Gligorijevića zbog uvreda koje su uputili na njen račun, nazivajući je prostitutkom.
30. mart 2014. 20:36
Odmor na Maldivima Soraja će svakako pored uživanja pamtiti i po poslovnoj ponudi koju joj je doneo, a sve zahvaljujući njenoj zadnjici kojom se često hvalila na društvenim mrežama.
26. mart 2014. 10:16
Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević su ovih dana u žiži javnosti obzirom da već duže vreme ispoljavaju međusobnu netrpeljivost. Sve se vrti oko Sorajinog druga Matije, a starleta sada traži da suđenje bude javno.
18. mart 2014. 14:25
Starleta Soraja Vučelić i pevačica Jelena Rozga možda na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali njih dve su za potebe snimanja spota i reklame obukle isti donji veš, a da li su to učinile namerno ili slučajno nije razjašnjeno.
17. mart 2014. 13:58
Stanija Dobrojević odlučila je da nakon brojnih uvreda i laži koje je na njen račun iznela Soraja Vučelić pravdu potraži na sudu.
16. mart 2014. 15:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus