Najnovije vesti

Buba Dobrosavljev odbila da je policija sasluša

Buba Dobrosavljev odbila da je policija sasluša

Bivša voditeljka „Zvezda Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev juče je odbila prvi poziv beogradske policije da dođe na saslušanje povodom zahteva Višeg javnog tužilaštva.


Postupak je trebalo da započne njenim iskazom, kojim bi potvrdila svoje tvrdnje iznete u medijima, da je bivši dečko, Beograđanin Nebojša P., pokušao da je ubije i da je usled toga imala pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće.

"Inspektori beogradske policije iz 29. novembra pozvali su juče Bubu u prepodnevnim časovima da dođe na informativni razgovor povodom zahteva Višeg javnog tužilaštva u cilju prikupljanja potrebnih informacija za eventualno pokretanje postupka protiv Nebojše P. Buba im je rekla da nije u stanju da dođe odmah i u istom telefonskom razgovoru istakla da su novinari dramatično preuveličali njen slučaj i da nije baš sve tako kao što se piše" - otkriva izvor blizak istražnim organima, i dodaje da su joj policijski organi ostavili otvoren poziv.

"Rečeno joj je da inspektori dežuraju tokom celog dana i da može da dođe kada oseti da je sposobna za razgovor" - ističe sagovornik, i napominje da se do večernjih sati voditeljka nije pojavila u policiji.

Buba je potvrdila da je istraga pokrenuta, ali je demantovala da je odbila policijski poziv na saslušanje.

"Postupak je pokrenut i to je najvažnije. Naravno da nisam odbila da dam iskaz. Međutim, zbog istrage ne želim više ništa da komentarišem niti da dajem izjave ovim povodom" - zaključila je voditeljka, dok iz njenog najbližeg okruženja saznajemo da je prikupila svu potrebnu dokumentaciju o trudnoći, povredama koje joj je naneo bivši dečko, kao i o pobačaju, posle kojeg će policija imati osnova za gonjenje počinioca.

Isti izvor tvrdi da je voditeljka angažovala jednog veoma uspešnog branioca, odnosno pravnog zastupnika, ali da, uprkos svemu, i dalje oseća strah od bivšeg dečka i veliku nesigurnost.

Takođe se saznaje da je vrlo moguće da bivši partneri Ljubinka i Nebojša budu primorani na poligrafsko testiranje, budući da će, prema dosadašnjim tvrdnjama, dati krajnje oprečne izjave i da pritom nema svedoka.

Izvor: Press

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Milana Topalovića Topalka žena zbog prevare izbacila iz kuće!

Milana Topalovića Topalka žena zbog prevare izbacila iz kuće!

Milan Topalović Topalko našao se usred skandala, zbog nedavnog otkrića da vara svoju suprugu sa prilično mlađom devojkom, iako se u medijima spekulisamo da mu je žena oprostila neverstvo, pevač je ipak napustio porodični dom i trenutno živi u hotelu.

Vest sa videom20. oktobar 2014

Region

Svet