x
Region
Buba Dobrosavljev odbila da je policija sasluša
17. novembar 2011. 22:06
Bivša voditeljka „Zvezda Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev juče je odbila prvi poziv beogradske policije da dođe na saslušanje povodom zahteva Višeg javnog tužilaštva.

Postupak je trebalo da započne njenim iskazom, kojim bi potvrdila svoje tvrdnje iznete u medijima, da je bivši dečko, Beograđanin Nebojša P., pokušao da je ubije i da je usled toga imala pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće.

"Inspektori beogradske policije iz 29. novembra pozvali su juče Bubu u prepodnevnim časovima da dođe na informativni razgovor povodom zahteva Višeg javnog tužilaštva u cilju prikupljanja potrebnih informacija za eventualno pokretanje postupka protiv Nebojše P. Buba im je rekla da nije u stanju da dođe odmah i u istom telefonskom razgovoru istakla da su novinari dramatično preuveličali njen slučaj i da nije baš sve tako kao što se piše" - otkriva izvor blizak istražnim organima, i dodaje da su joj policijski organi ostavili otvoren poziv.

"Rečeno joj je da inspektori dežuraju tokom celog dana i da može da dođe kada oseti da je sposobna za razgovor" - ističe sagovornik, i napominje da se do večernjih sati voditeljka nije pojavila u policiji.

Buba je potvrdila da je istraga pokrenuta, ali je demantovala da je odbila policijski poziv na saslušanje.

"Postupak je pokrenut i to je najvažnije. Naravno da nisam odbila da dam iskaz. Međutim, zbog istrage ne želim više ništa da komentarišem niti da dajem izjave ovim povodom" - zaključila je voditeljka, dok iz njenog najbližeg okruženja saznajemo da je prikupila svu potrebnu dokumentaciju o trudnoći, povredama koje joj je naneo bivši dečko, kao i o pobačaju, posle kojeg će policija imati osnova za gonjenje počinioca.

Isti izvor tvrdi da je voditeljka angažovala jednog veoma uspešnog branioca, odnosno pravnog zastupnika, ali da, uprkos svemu, i dalje oseća strah od bivšeg dečka i veliku nesigurnost.

Takođe se saznaje da je vrlo moguće da bivši partneri Ljubinka i Nebojša budu primorani na poligrafsko testiranje, budući da će, prema dosadašnjim tvrdnjama, dati krajnje oprečne izjave i da pritom nema svedoka.

Izvor: Press

   
| More    
Dve godine je prošlo od poslednjeg pojavljivanja Ljubinke Bube Dobrosavljev u javnosti i velike medijske buke koja se podigla kada je izgubila bebu sa bivšim dečkom, koji ju je navodno tukao.
10. jun 2013. 15:57
Iako je Ljubinka Dobrosavljev dočekala sudsko razrešenje kada je njen bivši dečko Nebojša Pavlović priznao da ju je maltretirao, te je po dogovoru sa Prvim osnovnim tužilaštvom uplatio 150.000 dinara Fondu “Bitka za porodilište”, voditeljka je i dalje pod velikim stresom, zbog čega očigledno ne želi da se pojavljuje u javnosti, čak ni kada je reč o poslu!
28. novembar 2012. 09:53
Nebojša Pavlović, bivši dečko nekadašnje voditeljke "Granda" Ljubinke Bube Dobrosavljev, uplatio je 150.000 dinara u humanitarne svrhe pošto je postigao dogovor s Prvim osnovnim tužilaštvom da se protiv njega obustavi krivični postupak.
23. novembar 2012. 14:19
Agonija voditeljke Ljubinke Dobrosavljev, koja je prošle godine navodno izgubila bebu nakon, kako je rekla, zlostavljanja od strane tadašnjeg dečka Nebojše P., nastavila se proteklih dana pošto je u pojedinim medijima objavljeno da Buba na sudu nije imala dokaze o ovom nasilju, zbog čega je odlučila da sve demantuje.
19. jul 2012. 09:53
Voditeljka Ljubinka Dobrosavljev kaže da nije dobila poziv za novo saslušanje u policiji zbog navodnog nasilja koje je nad njom izvršio bivši dečko.
25. decembar 2011. 13:42
Uprkos tome što je od nedavno pod policijskom zaštitom, bivša voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Ljubinka Dobrosavljev tvrdi da i dalje dobija pretnje od svog bivšeg partnera Nebojše P.
27. novembar 2011. 01:25
Bivša voditeljka „Zvezda Granda" i televizije Studio B Ljubinka Buba Dobrosavljev odlučila je da za Press prvi put sasvim otvoreno govori o svim detaljima veze sa Nebojšom P. koje je dosad prećutala. Buba kaže da je njen bivši dečko odranije poznat policiji i otkriva da mu je u četvrtak počelo suđenje u Prvom opštinskom sudu za nasilničko ponašanje nad jednim muškarcem.
25. novembar 2011. 23:12
Nebojšu Pavlovića, bivšeg dečka Ljubinke Bube Dobrosavljev, saslušali su juče inspektori Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata.
24. novembar 2011. 10:03
Posle promene iskaza koji je voditeljka Ljubinka Dobrosavljev dala u policiji, mišljenja o njenom slučaju su se podelila. Neki čak postavljaju pitanje, da li je Buba uopšte pretrpela fizičko nasilje?!
22. novembar 2011. 15:41
Ljubinka Dobrosavljev prekjuče je inspektorima Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata dala iskaz o navodnom, zlostavljanju od strane Nebojše Pavlovića, nakon čega je dobila 24-časovnu policijsku zaštitu. Kako Kurir saznaje, bivši verenik ju je konstantno zastrašivao, pa je zbog straha koji su voditeljka i njena porodica pretrpeli otkako je slučaj isplivao u javnost ona dobila obezbeđenje.
20. novembar 2011. 13:24

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus