x

Sve na portalu o:

Milena Ćeranić

Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da je vrati u Grand!
Milena Ćeranić jako je nezadovoljna angažmanom na Pinku, pa na sve moguće načine pokušava da ubedi Sašu Popovića da je vrati u Grand, a sve u nameri da ponovo svoje pesme izdaje za tu kuću.
2. septembar 2014. 19:57
Tvoje lice zvuči poznato: Marinko Madžgalj novi imitator, Milena Ćeranić odbila učešće!
Marinko Madžgalj još je jedan od sigurnih učesnika šoua "Tvoje lice zvuli poznato", koje se se ove jeseni emitovati na televiziji Prva.
2. septembar 2014. 16:05
Milena Ćeranić odgovorila na optužbe: Nikome ja ne mogu da rasturim brak!
Milena Ćeranić putem društvene mreže Fejsbuk odgovorila je na optužbe i demantovala spekulacije da je ona rasturila brak košarkašu Vladimiru Dašiću i njegovoj supruzi.
29. avgust 2014. 22:44
Tvoje lice zvuči poznato: I Milena Ćeranić jedna od takmičarki?
Nakon potvrđene informacije da će Tanja Savić biti deo druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato, šuška se da će joj se pridružiti i koleginica Milena Ćeranić.
27. avgust 2014. 12:07
Milena Ćeranić u depresiji zbog raskida, ne izlazi iz stana!
Milena Ćeranić prolazi kroz težak period u životu nakon raskida veze sa Vladimirom Dašićem. Naime, reprezentativac Crne Gore odlučio je da se vrati svojoj supruzi s kojom ima dete.
21. avgust 2014. 20:15
Vladimir Dašić ostavio Milenu Ćeranić pa se vratio ženi?!
Košarkaš Vladimir Dašić navodno se posle raskida sa Milenom Ćeranić vratio svojoj ženi Mariji Kršikapi. Iako su pevačica i košarkaš i nakon prekida veze uslikani kako se ljube u blizini Marijinog stana, ništa od pomirenja.
14. avgust 2014. 11:10
Milena Ćeranić: Saznaćete za nekoliko meseci da li sam trudna (Video)
Milena Ćeranić poslednjih mesec dana glavna je tema medija, a svojom nedavnom izjavom u emisiji "Premijera" još više je podgrejala spekulacije o njenoj navodnoj trudnoći.
23. jul 2014. 19:34
Milena Ćeranić: Mogu sebi da dozvolim pauzu zbog trudnoće!
Pevačica Milena Ćeranić najavljuje saradnju sa uspešnim producentskim dvojcem Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem, ali ova intrigantna pevačica svakako okupira pažnju javnosti i stvarima koje se ne vezuju za njenu karijeru.
16. jul 2014. 21:45
Milena Ćeranić zbog raskida sa Vladimirom Dašićem lažirala trudnoću?
Vladimir Dašić jako se razbesneo, kada je iz medija saznao kako navodno on i Milena Ćeranić očekuju bebu. Košarkaš je prema rečima prijatelja, sa pevačicom prekinuo svaki kontakt pre pet meseci  i vratio se nevenčanoj supruzi, sa kojom ima ćerku.
2. jul 2014. 10:00
Trudna Milena Ćeranić se udaje za Vladimira Dašića! (Foto)
Milena Ćeranić pre nekoliko dana saznala je da je trudna sa dugogodišnjim dečkom Vladimirom Dašićem, ali je to za nju bio šok jer smatra da je njihova veza veoma turbulentna i da nije dovoljno zrela za tako veliki korak.
24. jun 2014. 21:43
Milena Ćeranić i Vladimir Dašić postaju roditelji?!
Pevačica Milena Ćeranić pre nekoliko dana je uradila test na trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju sa dugogodišnjim dečkom Vladimirom Dašićem, kome navodno ne sme da saopšti radosnu vest.
22. jun 2014. 12:35
Milena Ćeranić: Ovde se peva iz duše, a u dijaspori za pare!
Milena Ćeranić se uveliko priprema za Pink music festival, a pesmu koju će predstaviti namenila je posebno dijaspori, ali isključivo iz poslovnih razloga, jer kako pevačica navodi za Srbiju se peva iz duše, a za sve ostale samo za novac.
18. april 2014. 20:14
Milena Ćeranić bankrotirala? Nema novca za novu pesmu
Milena Ćeranić je samo jedan od dokaza da ekonomska kriza ne zaobilazi i javne ličnosti. Naime, ona je u nameri da sklopi dogovor za novu pesmu posetila "Aspirince", a njihov rad je nameravala da plati procentom od nastupa, jer nema novac trenutno.
13. april 2014. 14:10
Milena Ćeranić poželela da se nađe u venčanici Nemanjine žene!
Milena Ćeranić prva je videla venčanicu Jelene Filipović, supruge svog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića, kojom se oduševila na prvi pogled i koju je poželela da obuče na svom venčanju kada se bude udavala.
18. mart 2014. 12:46
PREMIJERA: Pogledajte spot Milene Ćeranić za Pesmu sa posvetom, namenjenu Vladimiru Dašiću?! (Video)
Milena Ćeranić objavila je spot za "Pesmu sa posvetom", a mnogi su u stihovima prepoznali sličnost sa njenim ljubavnim životom, odnosno vezom sa košarkašem Vladimirom Dašićem, te se pretpostavlja da je upravo njemu pesma i posvećena.
20. januar 2014. 12:55
Nataša Bekvalac opsovala Milenu Ćeranić! (Video)
Folk pevačica Milena Ćeranić želela je da se oproba kao novinarka, te pokušala da zakaže intervju sa domaćim zvezdama. Ipak, nije najslavnije prošla...
4. decembar 2013. 16:37
Premijera: Pogledajte novi spot Milene Ćeranić za pesmu Nedužna! (Video)
Folk pevačica Milena Ćeranić snimila je spot za svoju novu pesmu "Nedužna", a mnogi su u rečima numere prepoznali dosta sličnosti sa njenim trenutnim emotivnim životom.
5. novembar 2013. 14:39
Milena Ćeranić: Tužba zbog porno filma!
Letos se na naslovnoj strani tabloida pojavila vest o tome da bivša učesnica Farme, pevačica Milena Ćeranić, ima "kućni snimak".
4. oktobar 2013. 10:13
Milena Ćeranić odbila ruskog milionera
Milena Ćeranić gostovala je protekle nedelje u jednoj diskoteci u Moskvi. Pevačicu su došli da slušaju gotovo svi fudbaleri i košarkaši čuvenog CSKA, a među publikom je bila i nekolicina veoma bogatih Rusa.
2. oktobar 2013. 09:47
Milena Ćeranić u provodu sa Jelenom Bačić Alimpić
Folk pevačica Milena Ćeranić nekoliko dana je bila u Novom Sadu, a utorak joj je društvo pravila i televizijska voditeljka i spisateljice Jelena Bačić Alimpić s ćerkom.
30. avgust 2013. 10:07
1
2
3
4
5
6
7
8
9

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus