x

Sve na portalu o:

Dara Bubamara

Dara Bubamara odgovara na optužbe: Nisam bahata i bezobrazna!
Dara Bubamara konačno je progovorila o sukobu sa svojim saradnicima koji su radili na njenom poslednjem albumu. Naime, oni su pevačicu optužili da im nije dala ni dinara za pesme koje su uradili za nju.
28. jul 2014. 19:44
Dara Bubamara bujnim grudima promoviše novu pesmu (Foto)
Dara Bubamara u poslednje vreme često svoje obožavaoce putem društvenih mreža voli da obraduje nekom novom slikom. Ovog puta pevačica je odlučila da izazovnom fotografijom najavi svoju novu pesmu, koja bi uskoro trebala da ugleda svetlost dana.
25. jul 2014. 18:12
Dara Bubamara izvređala Vericu Rakočević: Može da kreira samo penzionerima!
Dara Bubamara izvređala je svoje koleginice komentarišući u emisiji Exkluziv stil oblačenja svojih koleginica, ali u trenutku kada je trebala da prokomentariše izgled poznate kreatorke Verice Rakočević, pevačica je bukvalno pobesnela.
24. jul 2014. 17:25
Dara Bubamara se u društvu pet muškaraca provodila na splavu (Foto)
Dara Bubamara nastupila je sinoć na  jednom beogradskom splavu, gde joj je u toku muzičke pauze društvopravilo pet muškaraca. Pevačici očigledno najviše prija kad je okružena muškarcima, pa je najčešće sa njima u društvu.
21. jul 2014. 22:12
Dara Bubamara se slučajno napila usred emisije, ali zabavila sve prisutne u studiju! (Foto)
Dara Bubamara nedavno je gostovala u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a kada je stigla bila je poprilično žedna i žeđ je pokušala da utoli pićem koje je bilo na stolu ispred nje. Međutim, to je bio koktel sa alkoholom, a ona je jedan odmah popila na eks i tražila još.
21. jul 2014. 11:15
Dara Bubamara pokazala da nema celulit, fotografijama u bikiniju odgovorila na provokacije (Foto)
Dara Bubamara nastavlja da objavljuje privatne fotografije sa letovanja, pa je među najnovijima na društvenoj mreži i ona na kojima ponosno ističe svoju figuru kako bi dokazala da nema celulit.
17. jul 2014. 13:04
Dara Bubamara odgovara Marini Tucaković: Diraju me, a posle im smeta kad im uzvratim pravo u bubrege!
Dara Bubamara i Marina Tucaković ušle su u manji medijski rat, a iako je Marina rekla da će Dara ostati sama bez saradnika, pevačica ipak ne isključuje mogućnost saradnje sa Marinom, ali kaže da njena karijera i hitovi ne zavise ni od jednog kompozitora.
14. jul 2014. 16:28
Marina Tucaković i dalje u sukobu sa Darom Bubamarom: Postaće jedna buba koja nema saradnike!
Sukob Marine Tucaković i Dare Bubamare se nastavlja, a ovog puta Marina je objasnila kako vidi budućnost popularne pevačcie i po njenim mišljenju, Dara uskoro neće imati sa kime da sarađuje.
10. jul 2014. 15:46
Dara Bubamara slikom iz bazena izazvala oštre reakcije fanova (Foto)
Dara Bubamara nastavlja da objavljuje privatne fotografije sa letovanja, pa je među najnovijima na društvenoj mreži i ona na kojoj uživa sa sinom Konstantinom, i to pod vodom. Ipak, fanovi su joj zamerili na ovakvom izdanju i uputili gomilu negativnih komentara.
8. jul 2014. 15:43
Marina Tucaković progovorila o sukobu sa Darom Bubamarom: Digla sam je iz mrtvih!
Dara Bubamara nedavno je u jednoj emisiji izvređala pola domaće estrade, a u svom izlaganju uvredila je i Marinu Tucaković, kojoj još uvek duguje nekoliko hiljada evra za pesme, nazivajući je alkoholičarkom.
4. jul 2014. 22:14
Dara Bubamara razočarana ponašanjem svojih koleginica!
Dara Bubamara gostovala je u emisiji na televiziji Pink i tom prilikom otkrila šta  joj se ne dopada ponašanje pojedinih koleginica, koje se po medijima svađaju sa svojim bivšim muževima ili momcima.
1. jul 2014. 21:11
Saradnici optužili Daru Bubamaru da im duguje pare?! (Foto)
Pevačica Dara Bubamara platilapotrošila je više od 8.000 evra za letovanje u Turskoj, iako i dalje duguje novac saradnicima koju su radili na njenom poslednjem albumu "Pusti tu priču".
29. jun 2014. 21:58
Daru Bubamaru umesto muža sačekao brat na aerodromu!
Dara Bubamara vratila se sa turneje iz Amerike i u utorak uveče je sletela na Aerodrom "Nikola Tesla", gde su je čekali brat i snajka umesto supruga Milana, koji se trenutno sa njihovim sinom nalazi u Crnoj Gori.
5. jun 2014. 18:19
Dara Bubamara u Americi pokušava da spasi brak!
Dara Bubamara otputovala je u Ameriku na jednomesečnu turneju u pratnji svog supruga Milana, sa kojim u poslednje vreme ima sve više problema, a zajedničko vreme iskoristiće, da izglade sve bračne nesporazume.
28. maj 2014. 13:03
Dara Bubamara: Fotošopirali su mi celulit! (Foto)
Dara Bubamara kaže da fotografije sa snimanja novog spota, koje su izazvale loše komentare, fotošopirane, i to ne u dobrom smislu, već da su joj dodali mane, poput celulita.
16. maj 2014. 14:26
Dara Bubamara na snimanju novog spota ukrala svu pažnju dubokim dekolteom (Video)
Dara Bubamara snimila je novu pesmu i počela sa snimanjem spota, ali u prvom planu našle su se njene grudi koje nije pokušavala da sakrije. Uprkos tome što je sa ekipom "Glamura" govorila o novoj pesmi, glavni fokus bio je na Darinom dubokom dekolteu.
14. maj 2014. 12:15
Dara Bubamara traži pravdu na sudu: Tužiću Vericu Rakočević!
Dara Bubamara odlučila je da tuži Vericu Rakočević zbog uvreda koje je uputila na račun njenog izgleda. Pevačica je rešila da se rasprava između nje i kreatorke okonča na sudu.
2. april 2014. 10:09
Veliko pomirenje! Saša Popović i Dara Bubamara zagrljeni posle pet godina!
Direktor Grand produkcije Saša Popović i folk pevačica Dara Bubamara su posle velike svađe i prekida saradnje u petogodišnjem trajanju, zakopali ratne sekire i ostavili nesuglasice u prošlosti.
1. april 2014. 15:56
Premijera! Dara Bubamara - Kraj i tačka! Novi hit? (Video)
Dara Bubamara novom pesmom "Kraj i tačka", sudeći po komentarima, napravila je pravi bum na domaćoj sceni i ovo će sigurno postati veliki letnji hit, koji osvaja već na prvo slušanje.
1. april 2014. 13:35
Verica Rakočević se izvinila Dari Bubamari! Pogrešila što je javno iznela svoje mišljenje?
Dara Bubamara nije mogla da ostane neutralna kada je Verica Rakočević rekla da ima kratke noge i veliku zadnjicu i da zbog toga ne treba da nosi usku garderobu, ali je kreatorka ipak uputila izvinjenje i posle Darinog odgovora.
20. mart 2014. 13:32
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus