x

Sve na portalu o:

Vesna Zmijanac

Ples sa zvezdama: Vesna Zmijanac - Nikolija mi je skratila život za godinu dana!
Vesna Zmijanac je brižna majka, a "Ples sa zvezdama" u kome njena ćerka Nikolija Jovanović učestvuje ju je učinio prilično zabrinutom. Ona kaže da Nikolija sama sebi stvara tremu, a to pogađa i Vesnu.
21. april 2014. 21:16
Prepoznajete li Vesnu Zmijanac nenašminkanu? Dnevno izdanje bez grama šminke (Foto)
Pevačica Vesna Zmijanac pre nekoliko dana slučajno je na sceni "Granda" podigla haljinu i pokazala donji veš, što nije promaklo prisutnim fotografima, kao ni njen jutarnji izlazak bez šminke gde je neprepoznatljiva.
19. mart 2014. 10:40
Vesna Zmijanac opasna tašta, ne vidi zeta u Nikolijinom dečku (Foto)
Folk pevačica Vesna Zmijanac je po svemu sudeći ozbiljna tašta, jer iako je njena ćerka Nikolija Jovanović već dve godine u vezi sa dečkom Atanasiosom, ona njega ne smatra ozbiljnim zetom i da Nikolija i on nisu još uvek spremni za brak.
18. mart 2014. 10:28
Nespretna Vesna Zmijanac podigla haljinu i pokazala donji veš! (Foto)
Vesna Zmijanac je na snimanju emisije "Grand šou" u jednom trenutku potpuno zaboravila gde se nalazi, pa je nesvesno podigla haljinu, pritom pokazavši donji veš, na iznenađenje svih prisutnih.
15. mart 2014. 13:37
Vesna Zmijanac i Ćemo zajedno uhapšeni na autoputu!
Pevačica Vesna Zmijanac i njen kolega Ćemo putovali su zajedno u Ljubljanu na nastup, ali su zbog njegovog prekršaja u saobraćaju zajedno i privedeni u blizini Sremske Mitrovice.
5. mart 2014. 09:36
Vesna Zmijanac će morati na operaciju, zdravstveno stanje nije poboljšano
Jedno od najznačajnijih imena folk scene, Vesna Zmijanac, potvrdila je da će uskoro leći na operacioni sto. Pevačica je ozbiljno narušila svoje zdravlje, pa povremeno ima i gušenja.
20. februar 2014. 16:12
Vesna Zmijanac: Nikolija, nemoj više da glumiš pijandure!
Mlada pevačica Nikolija Jovanović, koja je nastavila stopama svoje majke Vesne Zmijanac i počela da gradi muzičku karijeru, dobila je majčinski savet od slavne pevačice nakon uloge u spotu u kome puši travu i šmrče kokain.
14. januar 2014. 21:19
Vesna Zmijanac proslavlja 57. rođendan: Želim da se posvetim sebi, ova godina je samo moja!
Folk pevačica Vesna Zmijanac danas proslavlja svoj 57. rođendan koji će provesti radno, zajedno sa svojom ćerkom, sve popularnijom pevačicom Nikolijom Jovanović.
4. januar 2014. 20:06
Vesna Zmijanac obećala publici: Uskoro koncert u Beogradu
Folk zvezda Vesna Zmijanac izdala je album "Sve za ljubav" pre dve godine i vrativši se na scenu posle osam godina diskografske pauze dala publici nadu da će im prirediti i koncert u glavnom gradu. Ipak, do toga nije došlo, ali je pevačica sada odlučila da se okrene sebi i obećala publici dobar koncert.
20. decembar 2013. 09:31
Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ipak nisu zakopale ratne sekire! Njihov zagrljaj izrežirao Saša Popović!
Iako se činilo da su stare rivalke Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik rešile da stave tačku na svoje neprijateljstvo, to se nije dogodile, te njih dve nastavljaju u starom duhu.
13. decembar 2013. 10:24
Vesna Zmijanac i Suzana Mančić imaju isti ukus? Pojavile se u identičnim haljinama! (Foto)
Pevačica Vesna Zmijanac i Suzana Mančić očigledno dele isti ukus, pa su se pojavile obučene u istim haljinama, doduše na različitim događajima.
12. decembar 2013. 11:53
Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se pomirile! Pao zagrljaj!
Stare suparnice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac srele su se na snimanju novogodišnje emisije "Grand",a sudeći po njihovom susretu, stare rivalke su izgleda zakopale ratne sekire.
11. decembar 2013. 13:30
Vesna Zmijanac: Nikada neću nositi grudnjak, zašto bih?
Vesna Zmijanac nedavno se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a njena haljina našla se "pod lupom" kao i njene grudi na koje je ponosna. Pevačica se našla u žiži javnosti zbog providne haljine, ali ne planira da promeni stajling.
3. decembar 2013. 20:09
Nikolija Jovanović brani Vesnu Zmijanac: Moja mama je bolja riba od Merilin Monro! (Foto)
I dok je veći deo nacije bio poprilično iznenađen, ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović ne vidi ništa loše u tome što je njena majka na snimanje novogodišnjeg programa došla u providnoj bluzi, bez ičega ispod.
2. decembar 2013. 14:52
Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da Kemišu polome prste!
Zorica Brunclik podsetila se vremena kada je tek počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, i kada je njegova bivša žena Vesna Zmijanac, kako kaže, slala gangstere da mu polome prste!
30. novembar 2013. 20:58
Vesna Zmijanac raskinula sa 14 godina mlađim Željkom Rstovićem!
Vesna Zmijanac je nakon dve ipo godine zabavljanja, navodno završila svoju vezu sa 14 godina mlađim Željkom Rstovićem, preduzimačem iz Beograda.
27. novembar 2013. 11:07
Ispovest Zorice Marković o Vesni Zmijanac: Mnogo je pila i svake noći imala novog muškarca!
Zorica Marković i Vesna Zmijanac decenijama su bile nerazdvojne prijateljice koje su nekada zajedno stanovale, radile, ali danas – njih dve više ne govore, niti se sreću.
2. oktobar 2013. 10:39
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović: Mama i ćerka lepe i bez šminke
Sve popularnija mlada zvezda Nikolija Jovanović i njena decenijama poznata majka Vesna Zmijanac pokazale su da su prirodno lepe i da im šminka ne treba.
29. septembar 2013. 20:03
Vesna Zmijanac ulepšala subotu na splavu River (Foto)
Vesna Zmijanac i ove subote zapevala je na splavu River pred Beograđanima koji znaju gde je dobar provod i odlična muzika.
22. septembar 2013. 15:37
Vesna Zmijanac tradicionalno osvaja publiku na splavu River (Foto)
Splav River petkom i subotom jedno je od najboljih mesta za izlaske u Beogradu, a tandem koji nastupa vikendom obećava odličan provod svake nedelje.
16. septembar 2013. 11:28
1
2
3
4
5
6
7

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus