Region

Svet

Aleksa Jelić promovisao novi spot (Video)

Pevač Aleksa Jelić je sinoć povodom promocije novog spota "Sin ti soy/Od Slavije do Španije" u jednom beogradskom restoranu upriličio zabavu za prijatelje i novinare.

Aleksa Jelić promovisao novi spot (Video)



Prvobitno su svi pogledali spot, potom je Aleksa sa svojim prijateljem gitaristom, Nebojšom Zulfikarpašićem izveo istu numeru ali na španskom jeziku i obučen u stilu matadora.

"Hvala vam svima što ste došli na promociju trećeg spota sa albuma “Javna tajna“. Hvala kompozitoru Andreu Martinezu, kojeg sam upoznao tokom mog dugogodišnjeg boravka u Španiji, tekstopiscu Bojanu Markoviću, i svim umetnicima koji sarađuju sa mnom na ovom i na prošlom albumu. Mislim da će ovaj spot da nam bude treća sreća", rekao je pevač.

Na zabavi su bili Ana Štajdohar, Oliver Mandić, Dragi Jelić, Aleksin otac i drugi ali devojka iz spota Jovana Mirosavljević nije mogla da prisustvuje: "Jovana je u Splitu, i nažalost nije mogla da dođe. Kad već nije tu, bar večeras uživamo dok je gledamo u sjajnim kadrovima iz novog spota. Mi se znamo od malih nogu, i ne mogu da se ljutim na nju, jer ona ima jako puno posla u tamošnjem pozorištu", ispričao je Aleksa, koji je najavio i svoj veliki koncert u Beogradu u novembru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>