Region

Svet

Veliki brat: Brendon i Nirmal videli svoje majke posle tri meseca (Video)

Veliki brat ponovo je otvorio Pandorinu kutiju, a ovoga puta Brendon i Nirmal su posle više od tri meseca imali prilku da vide svoje majke. Brendona je iznenadio i susret sa drugaricom Natalijom.

Veliki brat: Brendon i Nirmal videli svoje majke posle tri meseca (Video)



Brendon je ostao prilično zatečen što je osim njegove majke stigla i prijateljica Natalija. Suzdržanog finalistu najviše je zanimalo kako izgleda na televiziji, da li je  smršao i kakvo mu je stanje na Facebooku.

Na pitanje kako se slaže sa ostalim stanarima, Brendon je rekao da su svi oni nebitni. Ipak, nije teško pretpostaviti da je Brendon bio u šoku, što je bilo vidljivo i iz stalnog ponavljanja da ne može da veruje da su mu majka i prijateljica pored njega.

Brendonova majka podelila je sa svojim sinom da ga svi podržavaju, ali da su ih neki njegovi postupci iznenadili.

Za razliku od svog suzdržanog cimera, Nirmal je imao dirljiv susret sa svojom majkom koja je već na ulazu imala pune oči suza. Nirmala je najviše zanimalo da li mama zna šta znače statistike koje im je Veliki brat pokazivao.

Nakon što je Nirmalu majka prenela pozdrave od najbližih, rekla mu je kako je često plakala dok ga je gledala na televiziji. Nirmal je mami pokazao sve prostorije i na kraju rekao da jedva čeka kraj emisije da ponovo može da vidi Bosnu i sve ljude koji ga vole.

I ostali finalisti će tokom ove poslednje nedelje imati priliku da vide svoje najmilije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>