Region

Svet

Marijana Mateus u vezi sa vlasnikom Megatrenda?

Kreatorka i spisateljica Marijana Mateus se uporno bori protiv mišljenja koje kruži o njoj kako "lovi" bogate muškarce ali i njeno druženje sa vlasnikom "Megatrenda", Mićom Jovanovićem ide u prilog uvreženom mišljenju.

Marijana Mateus u vezi sa vlasnikom Megatrenda?



Marijana i Mića se poznaju već dugo ali su varnice među njima sevnule tek nakon jedne lude žurke u Londonu: "U poslednje vreme su se često sretali na zajedničkim žurkama širom Evrope, u Londonu, Parizu... Na jednoj od njih, shvatili su da između njih dvoje postoji nešto više od drugarstva. Kasnije su i u Beogradu intenzivirali svoja viđanja. On joj je kao iskusan biznismen mnogo pomogao i u poslu", rekao je dobro obavešten izvor.

Njih dvoje su još više podstakli glasine pojavljivanjem na Partizanovoj promociji, gde su došli držeći se za ruke. Međutim, Marijana je demantovala ovu vest: "Mića i ja nismo u vezi, ma kakvi! To su takve gluposti. Mi smo prijatelji još odavno, upoznala sam ga preko Miodraga", izjavila je.

Za MIću Jovanovića ne bi bilo neobično da je u vezi sa mlađom ženom, premda su njegove devojke bile i mlađe od Marijane, kao na primer Olja Crnogorac, Sanja Papić i dvadesettrogodišnja Milica koja mu je još uvek zvanična verenica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>