Region

Svet

Ana Stanić spremna za bebu

Naša poznata pop pevačica Ana Stanić, polako se priprema za koncert koji je zakazan za 20.maj u Sava centru, a kako navodi kada se sve to privede kraju volela bi da se ostvari u ulozi majke.

Ana Stanić spremna za bebu



ana stanic

„Sve žene u mojoj porodici rađale su prvo dete u ranim dvadesetim godinama. Uvek sam na to gledala kao da nisu proživele sve što su mogle. Zbog toga, oduvek sam želela da prvo odradim nešto za sebe i za svoju karijeru, pa tek onda da se posvetim deci. Sada se pripremam za koncert i završavam album i, tek pošto ispunim sve profesionalne zadatke, mogu da počnem da razmišljam o proširenju porodice“.

Pevačica se nedavno vratila iz Omana gde je bila ambasador u  humanitarnoj  misiji "Dance for life", gde je prisustvovala internacionalnom treningu za prevenciju od HIV-a.

„Godinu i po dana sam u toj humanitarnoj priči i prošla sam celu edukaciju. Moj cilj je bio da doprem do svesti mladih ljudi, koji ne vode računa o zdravlju. Priznajem da sam i sama imala predrasude u vezi sa obolelima od HIV-a koje sam razbila kad sam upoznala neke od njih“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>