Region

Svet

Sahrana Darka Radovanovića u utorak

Pevač Darko Radovanović, koji je sinoć tragično nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći, biće sahranjen u utorak u 14 sati na groblju u Sremskoj Mitrovici. Istog dana u 10 ujutro u Skupštini Opštine Sremska Mitrovica biće organizovana komemorativna sednica.

Sahrana Darka Radovanovića  u utorak



Darko Radovanović je bio cenjeni građanin Sremske Mitrovice, a sa gradonačelnikom je dogovorio da u četvrtak na Trgu održi i svoj prvi solistički koncert u karijeri, kao poklon maturantima iz ovog mesta.

Darko je u ponedeljak planirao i da promoviše spot u kome glumi učesnica rijalitija "Srpski Top Model", Dejana Živković, sa kojom je trebalo danas da se nađe. Dejana je od juče u šoku i stalno plače.

Darkova supruga Maja jutros je posetila njegove roditelje u Stublinama. I ona i oni su u šoku i dalje. Uz nju je sve vreme bio njen i Darkov kum. Oni su juče na svadbi saznali za tragediju koja se desila. Kum je, kada je saznao za Darkovu pogibiju, razbio telefon, a Maja se onesvestila.

Oni su noćas pokušali da vide Darkovo telo u Urgentnom Centru, ali im lekari to nisu dozvolili uz obrazloženje da je prizor jeziv.
Porodica i prijatelji Darka Radovanovića su još uvek u neverici i još uvek nisu svesni šta se dogodilo. Njegovoj kćerkici Lari danas je rođendan. Umesto da prirede slavlje za mezimicu, kao što su planirali, u kući Radovanovića danas se čuje samo plač.

MENADŽER ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ ĆE BITI SAHRANJEN U ŠAPCU

Sahrana menadžera Aleksandra Miloševića, koji je vozio mercedes u kom je sinoć poginuo zajedno za pevačem Darkom Radovanovićem biće održana u utorak u 12 sati na groblju u Šapcu. Menadžer će biti sahranjen u svom rodnom gradu dva sata pre Darka kako bi zajednički prijatelji mogli da prisustvuju na obe sahrane. Iza Miloševića su ostali žena i dvoje dece.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>