Region

Svet

Ivan Ivanović ugostio Stinga i Čolu kao što je obećano (Video)

U večerašnjoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" su gostovali Sting i Zdravko Čolić, baš kao što je već dugo najavljivano u medijima. Svetski poznata zvezda i naš najpopularniji pevač učinili su zaista ovo veče posebnim.

Ivan Ivanović ugostio Stinga i Čolu kao što je obećano (Video)



Voditelj Ivan Ivanović je ranije izjavio da od naših muzičara samo Čola može da parira Stingu ali da se duh emisije ne bi izgubio zbog prevoda i slično, njih dvojica će gostovati odvojeno.

Prvo se pojavio britanski muzičar i izazvao ovacije publike, a za jednog šezdesetogodišnjka izgleda i više nego dobro. Glavna tema razgovora je svakako bila muzika, Stigova brilijantna karijera ali su kao i uvek bile najzanimljivije Ivanove upadice kao na primer, da je super što je Sting napustio grupu "Police" aludirajući na to da sada ne bi bio tu gde jeste, to da je na muzičarevu konstataciju kako nije želeo da se bavi glumom i da mu je supruga producent, Ivanović dobacio: "Ja sam jeftin, recite joj da mene unajmi za neku ulogu".

U jednom trenutku je voditelj izneo svoj poklon Stingu, "srpsku balalajku" na šta se gost zahvalio i pokušao da izgovori naziv instumenta: "Sambura...izvinite, moj srpski baš nije dobar" i obećao da će naučiti da svira na njoj.

Poznato je da je slavni muzičar kao jedan od uslova za gostovanje naveo to da ga voditelj ne pita mnogo o privatnom životu ali je ipak od Stinga uspeo da izvuče njegov moto vaspitanja dece. "Rekao sam im da ne treba da se bave nekim poslom samo zbog slave i novca, nego, samo ukoliko taj posao rade s ljubavlju", na šta su mu deca odgovorila: "Lako je tebi kada si bogat i slavan", rekao je Inglišmen našalivši se na svoj račun. On je još spomenuo da je pre muzičke karijere bio nastavnik u školi ali da plata nije bila dobra, pa nije bio motivisan.

U drugom delu emisije, naš Čola je plenio prepoznatljivom harizmom u crnom odelu i bio veoma raspoložen da se priseti svojih početaka i bogate karijere.

Ono što je nesvakidašnje za Zdravka, da je možda i prvi put u emisiji predstavio nekog člana porodice, a to je ovog puta bila njegova ćerkica, koja je izašla na scenu, jer je imala želju da se pozdravi sa Ivanom.

Čola je Ivanoviću poklonio platnu karticu sa svojim likom, i pozvao ga na koncert koji će 25. juna održati na Ušću.

Ovo veče sa Ivanom Ivanovićem je zaista bilo upečatljivo i nesvakidašnje, možda ne toliko ispunjeno humorom, kao inače jer je akcenat, čini se, bio više na kvalitetu i osvrtu na karijere muzičkih veličina koje je ugostio.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>