Region

Svet

Mia Borisavljević opljačkana u Crnoj Gori

Pevačica Mia Borisavljević je bila van sebe kada je nedavno opljačkana u jednom luksuznom hotelu u Crnoj Gori.

Mia Borisavljević opljačkana u Crnoj Gori



"Nije mi prvi put da odem u taj hotel i nisam ni sanjala šta će mi se desiti. Došla sam pred nastup u jednoj budvanskoj diskoteci, lepo se smetila u sobu i otišla da odradim posao. Sutradan sam spavala do podneva, a onda otišla do spa centra u hotelu. U sobi sam ostavila novčanik. Kada sam se vratila, veliki deo novca iz novčanika je nestao! Pošto novčanik ima četiri pregrade, i u sve četiri je bilo para, neko je iz svake pregrade uzeo po deo para. Sigurno se nadao da neću odmah ukapirati", objasnila je Mia.

Pevačica je istakla kako u Crnu Goru putuje često i nikada nije imala neprijatno iskustvo, pa je mislila da nema potreba da novac odlaže u sef.  "Poludela sam! Nije mi toliko zbog novca, ali ako treba negde da strahujem da me ne pokradu, nemam tamo šta ni da tražim!", rekla je.

Mia je iznenađena kako iz Uprave hotela nisu pokazali preveliko interesovanje da se lopov pronađe. Snimak sigurnosne kamere pokazuje da je u sobu ulazila samo sobarica i zadržala se taman koliko je potrebno da bi obavila svoj posao, te je ne smatraju odgovornom za nestanak novca.

Kada je Borisavljevićeva sve prijavila policiji, pozvali su je u stanicu na razgovor ali nije imala vremena za to, jer je žurila na sledeći nastup. Ona nije uspela ni da se nagodi sa Upravom hotela, nisu hteli ni da čuju da pevačici nadoknade štetu.

 "Platila sam račun i otišla besna kao ris. Ne mogu da verujem da ih uopšte nije pogodilo to što se desilo u luksuznom hotelu sa pet zvezdica. Ali, jedno znam - moja noga nikad više neće tamo kročiti", zaključila je Mia.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>