Region

Svet

Region

Milan Gutović zbog srčanih problema završio u bolnici

Glumac Milan Gutović juče oko dva sata ujutro primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog ozbiljnih srčanih problema.

Milan Gutović zbog srčanih problema završio u bolnici



Lanetu Gutoviću odmah juče ugrađen je stent, nakon čega se oseća mnogo bolje.
"Poslednjih dana nije se osećao baš najbolje, ali je mislio da je reč o prehladi. Nije se preterano žalio, jer je on jednostavno neuništiv čovek, pa tako nije ni očekivao da je posredi nešto daleko ozbiljnije. Međutim, u noći s petka na subotu, oko dva ujutru, pozlilo mu je i prevezen je na VMA, gde mu je hitno ugrađen stent" – navodi Lanetov prijatelj.

"Istina je da sam imao srčanih smetnji, koje se još saniraju. Kao što čujete, osećam se dobro" – rekao je poznati glumac za “Kurir”, a da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, potvrdio je i dr Miroslav Vidanović, načelnik hitne pomoći na VMA.

"Gutović je primljen na bolničko lečenje zbog srčanih tegoba. Prebačen je na Kliniku za urgentnu medicinu, gde će ostati sedam do deset dana" – kazao je doktor, ali nije mogao da otkrije kakva je tačno lekarska intervencija urađena.

Nedavno je i Nele Karajlić, pevač No smoking orkestra, takođe zbog problema sa srcem primljen u Urgentni centar, ali su demantovane informacije da je imao infarkt i da mu je ugrađen stent.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>