Region

Svet

Zvezde Granda: Milan i Petar dele istu devojku

Milan Mitrović i Petar Mitić dele istu devojku a da o tome pojma nemaju! Međutim, sada će saznati.

Zvezde Granda: Milan i Petar dele istu devojku



Naime, pod izgovorom da su prijatelji, njih dvojica su već duže vreme u kombinaciji sa manekenkom Marijom Šarčević, koja je široj javnosti postala poznata nakon porno snimka sa voditeljem “Zvezda Granda“ Vladimirom Stanojevićem. Ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste činjenica da ona ni Petra ni Milana nije obavestila da je bila nevaljala s ovim drugim.

”Zna se da su Pepi i Milan najbolji prijatelji i da se najviše druže u novoj garnituri "Zvezda Granda". Upoznali su Mariju pre nekoliko meseci i tada su počeli da se druže. Bili su redovni gosti u popularnim beogradskim klubovima, a postoje i fotografije iz tih provoda, koje je Marija lično postavila na svoj ’Fejsbuk’ profil. Međutim, ubrzo nakon što je njihovo druženje postalo danonoćno, lepa manekenka shvatila je da joj se dopada Milan i upustila se u neobaveznu romansu s njim“, priča njihov zajednički prijatelj, i dodaje:
 
”Ne znajući da je u kombinaciji sa Milanom, Mariju je počeo da muva i Petar, a ona ni tom udvaranju nije mogla da odoli...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>