Region

Svet

Miloš Bojanić: Firči treba da bude osuđen

Pošto su uspeli da izazovu reakcije tužilaštva, pevači Miloš Bojanić i Maja Nikolić zadovoljni su odlukom suda koje je rešilo da ispita slučaj Ivana Fecea Firčija zbog psovki izgovorenih u rijalitiju "Farma".

Miloš Bojanić: Firči treba da bude osuđen



"Ja sam pred istražnim sudijom spomenuo izjave Ivana Fecea Firčija, a to je čuo i tužilac. Tužilaštvo je naselo na Majinu i moju priču i upecali su se, a svesno su prevideli Firčijeve izjave. Tužilaštvo bi dobilo priznanje kada bi Firči bio osuđen. Iskren da budem, ja bih voleo da se to dogodi - izjavio je Miloš Bojanić, dok pevačica Maja Nikolić tvrdi da je ovaj slučaj odavno trebalo da bude predmet interesovanja tužilaštva:
- Istražni postupak u slučaju Ivana Fecea je očekivan, žao mi je samo što nije ranije pokrenut. Smatram da bi on trebalo da bude osuđen za primer" - rekla je Maja, koja je, pred istražnim sudijom zapitala zbog čega Firči nije optužen.

"Zanimalo me je zašto nije podignuta tužba protiv Firčija kada je rekao da će svu srpsku decu da nabije na svoj masni, mađarski ku*ac? Rekao je i da ceo Novi Sad smrdi zbog Bosanaca, pa zašto ga niko nije tužio tada ili kada je odbio da nosi srpsku narodnu nošnju" - rekla je Maja u ponedeljak na saslušanju, dok Miloš ističe da su reči koje je izrekao nekadašnji bubnjar EKV-a mnogo opasnije od onih zbog kojih je on procesuiran.

"To što je Firči rekao za srpsku decu je mnogo žešće i opasnije jer on živi ovde. Osim toga, sve vam je jasno kada vam kažem da je on triput odbio da obuče srpsku narodnu nošnju. To je čovek koji seje mržnju" -  naglasio je Miloš Bojanić.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>