Svet

Region

Prva slika Švarcenegerove ljubavnice (Foto)

Američki mediji uspeli su da otkriju identitet kućne pomoćnice sa kojom je Arnold Švarceneger varao suprugu Mariju Šriver i kojoj je pre više od deset godina napravio dete.

Prva slika Švarcenegerove ljubavnice (Foto)



Švarcenegera ostavila žena jer je napravio dete služavki
Reč je o 50-godišnjoj Mildred Patriciji Baeni, koja je za Švarcenegrovu porodicu radila proteklih 20 godina, sve do januara, kad je on supruzi konačno "priznao grehe". Sa Mildred 63-godišnji Švarceneger ima 14-godišnjeg sina, ona ima još troje dece.



"Posle odlaska sa guvernerske dužnosti rekao sam svojoj supruzi za to. Dogodilo se pre više od 10 godina. Svestan sam da sam je naljutio i da sam razočarao svoje prijatelje i porodicu. Nemam opravdanja za to i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam prouzrokovao. Izvinio sam se Mariji, svojoj deci i svojoj porodici. Iskreno mi je žao. Medije molim da poštuju privatnost moje supruge i dece u ovim teškim trenucima. Dok ja zaslužujem medijsku pažnju i kritike, moja porodica to ne zaslužuje", naveo je Švarceneger u službenom saopštenju u kojem progovara o razlozima razvoda od 55-godišnje Shriver, sa kojom je bio u braku 25 godina i sa kojom ima četvero dece.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>