Region

Svet

Snima se film o Tomi Zdravkoviću (Video)

Ovih dana u Beogradu trebalo bi da počne snimanje filma o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Pored mnogih poznatih glumaca koji će se pojaviti u filmu jednu od zanimljih ponuda dobio je i pevač Šaban Šaulić.

Snima se film o Tomi Zdravkoviću (Video)



"Ovih dana uveliko se sprema ekipa koja treba da udari prvu klapu u filmu o legendi koja je ostavila veliki trag na našoj muzičkoj sceni. Šaban Šaulić je pozvan da učestvuje u ovom projektu" - rekao je izvor i dodao:

"Snimanje treba da počne početkom sledeće nedelje, a reditelj je za ovu priliku odabrao beogradsku kafanu „Mažestik“, koja je bila omiljeno Tomino mesto. Inače, u ovom ostvarenju pojaviće se i Dragan Nikolić i Danica Maksimović. Ono što je interesantno je to što će se pored vrhunskih glumaca u filmu oprobati dosta pevača i grupa, među kojima je i „Amadeus bend“, koja će biti zadužena za dobru svirku i atmosferu" - zaključuje izvor.

Sa druge strane Šaban Šaulić je izjavio da bi mu bilo zadovoljstvo da se pojavi u filmu i da je jako zaintresovan za taj projekat.

"Biće mi zadovoljstvo da se pojavim u takvom filmu" - rekao je Šaban i dodao da će za potrebe snianja vrlo rado staviti periku na glavu.

"Kada je pokojni Toma pevao, imao sam kosu, ali nema problema, vrlo rado ću za ulogu i da stavim periku kako bi slika iz tog vremena bila što autentičnija."



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>