Region

Svet

Region

Lazar Ristovski: Radnički rep ne ide u prilog trenutnoj vlasti (Video)

Naš poznati glumac i reditelj filma "Beli lavovi" Lazar Ristovski, trenutno uživa u pohvalama koje je postigao svojim muzičkim uspehom i numerom iz filma "Radnički rep".

Lazar Ristovski: Radnički rep ne ide u prilog trenutnoj vlasti (Video)



U iščekivanju premijere filma "Beli lavovi" koja je zakazana za večeras, Lazar kaže da je pema posvećena radničkoj klasi, ali i da nije naljutila političare koje očekuje na večerašnjoj premijeri filma.

"Niko mi nije zamerio to što sam napravio ovu pesmu, čak ni od političara. To je umetničko delo, kao i film, čija je premijera večeras, i pozvao sam sve svoje prijatelje, a i one koji to nisu. Pozvao sam i političare, naravno, predsednika Tadića i gradonačelnika Đilasa" - kaže glumac i dodaje da uprkos tome što film ne ide u prilog trenutnoj vlasti, smatra da je predsednik pametan čovek i da će pogledati film.

"Predsednik je toliko pametan čovek da sam siguran da će pogledati film i da mi neće zameriti. Ovo ostvarenje je veoma, veoma poučno, ali neću njime napraviti nikakvu revoluciju, to mi je jasno" - zaključio je glumac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>