Region

Svet

Miloš Bojanić: Vendi je vašarska mešaljka

Nakon što je Vesna Vukelić Vendi „skinula kapu“, kako ona kaže, „velikom lopovu“ Svetlani - Ceci Ražnatović, srpska estrada se žestoko pobunila i osudila pevačicu za koju smatraju da nema pravo glasa.

Miloš Bojanić: Vendi je vašarska mešaljka



Naime, Cecini prijatelji i oni koji poštuju njen rad smatraju da Vukelićeva nema osnova da komentariše optužnicu i kućni pritvor koji je Ceca dobila.
Iako njegove ranije rasprave sa Vesnom Vukelić nemaju veze sa Cecinom optužnicom, pevač Miloš Bojanić osuo je paljbu po njoj i rekao da jedna vašarska mešaljka nema prava da komentariše zvezdu kao što je Ceca.

"Ma ona bi trebalo da vodi računa o svom detetu i pogleda našta liči njen život, a ne da
pljuje po Ceci! Ona mučenica mora da gura grudi u usta da bi preživela, jer šta drugo može jedna vašarska mešaljka. Ona nema identitet žena! Umesto da ćuti i ne zakopava se sve dublje i dublje, ona lupeta gluposti! Ona je uspela čak i Ekremu da spusti popularnost!" - rekao je Bojanić.

Dugogodišnja Cecina prijateljica Goca Božinovska ne može da veruje da Vendi niko ne može da stane na put i zapuši usta:

"Nije bitno šta neko kaže, već ko kaže! Njoj treba stati na put i ne dozvoliti da blati
one koji su iznad nje, jer da ona to nije za vaš list rekla, bio bi mir i tišina! Sada kada
je to Vendi izjavila, priča se kao da je Cecu prokomentarisao pokojni Tito. Vidim da je
sada pozivaju i kao psihologa, a postala je i sudija! Odsad kada budemo imali neki pravni problem, nećemo ići u sud, nego da nam Vendi sudi i presudi" - stala je u zaštitu prijateljica Božinovska.

Ni pevačica Anabela Bukva ne razume konstantno pljuvanje Vukelićeve i poručuje da bi ona trebalo da traži dozvolu od Ministarstva kulture da bi spomenula Svetlanino ime.

"Pojedine osobe kada izgovaraju Cecino ime treba da traže dozvolu od Ministarstva kulture. Ako neko insistira na konstantnom pljuvanju drugih, postavlja se pitanje šta nije u redu s tom osobom. Da li je moguće da su svi grešni, samo ta osoba nije? Meni to nije baš jasno. To su nesrećne osobe, isfrustrirane, nesređene... Zakonom treba zabraniti da se takve osobe oglašavaju. Malo mi smeta što joj mediji daju prostora da komentariše, odnosno da pljuje druge. Za promenu, neka počne da priča o sebi" - izjavila je Bukva.

Marina Tucaković, neko ko poznaje Svetlanu Ražnatović „u dušu“ jer već godinama piše pesme koje opisuju njen život, smatra da Vukelićeva optužuje nju samo zato što je mrzi.

"Ko je ona da sudi Ceci?! Nemam ništa protiv nje, čak smatram da je inteligentna, ali ne može da priča tako. Uvek je bilo ljudi koji je mrze i koji su je tako osuđivali, jer je
nemoguće ne zavideti karijeri kakvu ona ima, pa je tako slučaj i sa Vendi. Njena izjava
neće imati uticaja u narodu, a i nemoguće je Svetlaninu situaciju porediti sa korumpiranim lekarima, jer oni drže ljudski život u rukama, a ona je čista!"  - prokomentarisala je Marina.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>