Region

Svet

Region

Dubravka Mijatović: Skinula bih se pod posebnim uslovima (Video)

Iako je godinama bojkotovala da se pojavi u medijima, jedna od naših popularnih glumica  Dubravka Mijatović pojavila se u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Dubravka Mijatović: Skinula bih se pod posebnim uslovima (Video)



U emisiji Dubravka je otkrila da joj je jako draga uloga u predstavi „Doručak kod Tifanija”, u kojoj igra sa suprugom Marinkom Madžgaljem i priznala da bi se skinula pred kamerama, ali pod posebnim uslovima.

"Ja sebe ne doživljavam kao seks simbol! Uz neke dobre uslove slikala bih se gola, zavisi od ambijenta. Ako je u pitanju, recimo, Dominikana, zašto da ne. Dobar fotograf i to je to" – izjavila je Duda i dodala da nije ugradila silikone.

"Moje grudi su prirodne, a u seksu ne glumim nikada" - rekla je Dubravka i objasnila zašto ne daje intervjuue za štampane medije.

"Da bih to radila, moram da imam posebnu vrstu ljubavi prema sebi, da volim sebe i pričam o sebi, a ja to očigledno nemam. Meni je najlepši deo da se bavim svojim poslom, a sve me preko toga smara. Udobnije mi je da sedim u fotelji i gledam sve te „pametne” ljude koji nešto govore, a ja nemam ništa pametno da kažem osim kroz svoj posao" . Dubravka je u emisiji takođe demantovala navode da je teška za saradnju i da postavlja uslove pre potpisivanja ugovora.

"Tim navodima su me mediji kaznili jer neću da se slikam u svom toaletu sa toalet papirom. U Srbiji je težak za saradnju svako ko se do kraja bavi svojim poslom i to očekuje od ljudi oko njega, a ne da otaljavaju posao i da ih sve mrzi".

"TV serije donose najveću popularnost, a ja sam imala tu sreću da mi prva uloga, pre upisa na akademiju, bude serija „Bolji život”, koju su svi gledali. Danas svako može da bude popularan, samo da se pojavi u nekom rijalitiju."

U predstavi „Doručak kod Tifanija” Dubravka igra sa suprugom Marinkom Madžgaljem i kaže:

"Uživala sam dok smo je spremali. Iako sam ja glavni lik, imala sam božanstvenog partnera, tako da je sve bilo lakše ukomponovati" - kroz osmeh je rekla Dubravka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>