Region

Svet

Ivan Gavrilović: Godinama sam živeo u strahu

Denser Ivan Gavrilović u rijalitiju „Parovi", koji se emituje na televiziji Hepi, ispričao kako ga je Marija Milošević, ćerka bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, godinama proganjala i maltretirala.

Ivan Gavrilović: Godinama sam živeo u strahu



"Pevao sam u klubu, nisam znao ni čiji je, a polovinu ljudi koji su igrali sa nama nisam poznavao. Bilo je super, đuskali smo i pili. Ona mi je iste večeri tražila broj, i ja sam joj ga dao. Ujutru kada sam se probudio, pogledam vizit-kartu koju mi je dala i vidim ime Marija Milošević. Nije mi bilo dobro! Odmah sam pozvao Baneta Stojanovića, koji je bio te večeri sa nama, i rekao mu - pa ovo je ćerka Slobodana Miloševića! - pričao je Ivan i Pozvala me je da idemo negde da se zezamo i otišli smo u „Pijano bar". Vidim ja sve unutra prazno, nema nikog. Kažem - malo je pusto, a ona meni: „Srce, morala sam da ispraznim klub da možemo ti i ja da pričamo". Naježio sam se" - prepričavao je Gavrilović .

Kasnije je otputovao u Grčku sa njom i njenim društvom, koje je htelo da ih razdvoji, pa je pobegao.

"Zbog toga sam izgubio tri godine svog života. Ostao sam bez pasoša, spavao danima na klupi, imao sam nešto keša kod sebe za hranu. Plašio sam se da mi se nešto loše ne dogodi. Onda sam sreo čoveka koji mi je pomogao da se vratim kući. Stalno sam mislio, sad će me negde naći, ko zna šta će mi se desiti" - priznao je Ivan.

Da podsetimo, svojevremeno je Marija Milošević pričala o Ivanu kao dečku koji boluje od šizofrenije i da su posle njegovog bega u Grčkoj mislili da se udavio u moru.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>