Region

Svet

Amadeus Band uživo na radiju Svet Plus (Foto + Audio)

Sinoć ste na radiju Svet Plus od 20h imali priliku da pratite još jednu u nizu emisija VIP Špajz. Branka Bajić i Miljan Radojević ovaj put su ugostili pevača grupe Amadeus Band - Bojana Tasića Džaju. Naravno, oprostićemo ostalim članovima Amadeus Banda što se nisu družili sa nama sinoć - bili su opravdano sprečeni.

Amadeus Band uživo na radiju Svet Plus (Foto + Audio)



Amadeus Band

Tema razgovora je bila uglavnom koncert održan u Sava Centru, kao i najavljivani CD sa istog, koji bi, kako kaže Džaja, u prodaji trebalo da se pojavi kroz dvadesetak do mesec dana. Naravno, osvrnuli smo se i na zanimljivosti sa nastupa i iz života članova grupe.

Amadeus Band

Da je Amadeus Band jedna od najpopularnijih grupa na našim prostorima dokazuje i veliki broj poziva slušalaca i direktnih uključenja u program. Telefonska linija radija Svet Plus se, na naše i Džajino  zadovoljstvo, usijala od poziva. Nije teško pretpostaviti da su se sa druge strane linije našli uzbuđeni glasovi obožavateljki Amadeus Banda, ali neizostavno i po neki muški fan. Zanimljivo je to da Džaja većinu njih poznaje sa nastupa širom Srbije.

Ono što je novost, kada je u pitanju ovaj fantastičan bend, je to da momci vredno rade na novom albumu u čijim ćemo pesmama moći da uživamo već u decembru ove godine.

Amadeus Band

Džaja je više puta spomenuo i sajt grupe Amadeus Band na kom svi vi koji pratite rad ovih momaka možete da saznate informacije o nastupima, planovima, pesmama i sl. Posetite www.amadeus-band.com.

Poslušajte najbolje delove sinoćnje emisije

Bilo je to još jedno zanimljivo druženje na radiju Svet Plus. Pratite nas i sledećeg ponedeljka sa novim gostima u studiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>