Region

Svet

Region

Branislav Lečić izveo Ninu i sina Lava iz porodilišta

Popularni voditeljsko-glumački par Nina i Branislav Lečić juče su napustili porodilište „Narodni front” i sina Lava odveli kući. Presrećni roditelji kažu da je proširenje porodice kruna njihove ljubavi.

Branislav Lečić izveo Ninu i sina Lava iz porodilišta



Crni džip poznatog glumca i bivšeg ministra kulture parkirao se juče ispred GAK „Narodni front” oko 11 časova, kada je nasmejani Leka iz auta izneo nosiljku za bebe i nekoliko kesa sa odelom za Ninu i Lava.

Raspoloženo je pozdravio predstavnike medija, koji su ga snimali i fotografisali i u stilu glumačkog šmekera uputio se na drugi sprat bolnice, gde je bio Ninin apartman.



Nakon što se kod osoblja detaljno raspitao gde da uzme otpusnu listu i plati troškove privatnog apartmana, Leka je nakratko istrčao da u menjačnici razmeni devize i ubrzo se vratio po suprugu i sina, koji su ga spremni čekali za kretanje kući.

Oko 12.30 ponosni roditelji izneli su prvi put na svetlost dana svog prvenca i poveli ga kući.

"Odlično se osećam! Porođaj je protekao u najboljem redu i kao što vidite sin i ja na vreme napuštamo bolnicu! Jedva čekam da stignemo kući i uživamo u predstojećim danima" - rekla je Nina, koja se u subotu porodila carskim rezom.

Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>