Region

Svet

Milena Ćeranić: Ma, ko je ta Izvorinka, Izvorinka: Milena je videla samo Zvezde Granda

Milena Ćeranić je poznata po brzom jeziku, ali kada se u Pinkovom studiju glasno pitala Ma, ko je ta Izvorinka, koji ona hit ima… nije imala pojma da je sluša Izvorinkin sin David. Čovek je  pocrveneo od muke, ali nije ulazio u polemiku. Samo je preneo mami šta je čuo.

Milena Ćeranić: Ma, ko je ta Izvorinka, Izvorinka: Milena je videla samo Zvezde Granda



Igrom slučaja, par dana kasnije Izvorinka je pozvana u emisiju kod Jelene Bačić u kojoj je gost bio i Nemanja Stevanović. Naravno, kada su se sreli, Izi je iskoristila priliku i prokomentarisala kako se eto Milena izletela pred njenim sinom i pri tom ponovila Milenine reči. Nemanja je ostao zgranut ne znajući šta ga je snašlo. Nevešto je pokušao da izgladi situaciju, da nekekao opravda Milenu, ali nije uspeo.

"Milena ima isuviše malo godina da bi znala ko je ko u narodnoj muzici. Ja trajem 30 godina i ne kažem da sam najbolji pevač na svetu, ali sam zahvaljujući svom specifičnom talentu uspela da opstanem na sceni. Devojka je neobaveštena, do sada je znala samo svoje Zvezde Granda, a sada joj se šire vidici. Ona je rekla Ko je ova Izvorinka, koje ona hitove ima, pa sam Nemanji objasnila da muziku ne čini trenutni hit, već da biti pevač znači zanimanje za ceo život…"

Sa druge strane Mileni ne pada na pamet da spusti loptu.

"Ja sam to rekla pošto je dugo nije bilo na estradi. Ona nije želela da se pojavljuje, pa sam prokomentarisala da je nepoznata omladini i da je zato izbačena sa Dvora. Eto, nisam informisana i nisam videla dalje od Zvezda Granda. Ne pada mi na pamet da pravim reklamu tako što ću da pljujem nekoga  ko je na estradnoj sceni toliko dugo… Ne znam nijedan njen hit, eto, ali je poštujem" – kaže Milena.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>