Region

Svet

Region

Glumac Djoda iz serije Selo gori, a baba se češlja doživeo infarkt

Glumac Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda, doživeo je u ponedeljak uveče doživeo je srčani udar! Kako se navodi glumcu je pozlilo iz čista mira dok je boravio u rodnom selu Medveđa kod Trstenika.

Glumac Djoda iz serije Selo gori, a baba se češlja doživeo infarktOsetio je jak bol u grudima, a onda ga je sin odvezao u kruševačku bolnicu, gde su mu doktori dijagnostikovali infarkt miokarda. Posle ukazane pomoći i terapije, Đoda je priključen na aparate. Producent serije "Selo gori, a baba se češlja" Jelena Bajić-Jočić potvrdila je da je Đoda imao teške zdravstvene probleme.

"Tačno je da je Miroljub imao određenih zdravstvenih problema i da se trenutno nalazi na lečenju u bolnici u Kruševcu. Mogu reći da je njegovo stanje stabilno i nije u životnoj opasnosti. Producentska kuća „Kontrast studio" u stalnom je kontaktu sa doktorima kruševačke bolnice i pratimo stanje našeg saradnika i prijatelja iz detinjstva Radoša Bajića. Nadamo se da će Đoda što pre izaći iz bolnice i pridružiti se svojoj porodici", rekla je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>