Region

Svet

Jovana ostavila Željka zbog Saše Djordjevića?!

Košarkaš koga je Jovana Janković posetila u Milanu, a koji je i navodni razlog zbog kog je raskinula veridbu sa Željkom Joksimovićem, nije niko drugi do proslavljeni as Saša Đorđević, priča je koja ovih dana kruži u dobro obaveštenim krugovima.

Jovana ostavila Željka zbog Saše Djordjevića?!



Jovana Janković: Ostaću zauvek Željkov prijatelj
"Otkako je objavljeno da su raskinuli veridbu, krenula je i priča da je Jovanina veza sa Sašom Đorđevićem razlog njenog i Željkovog rastanka. Prema onome što se može čuti, voditeljka i bivši košarkaš su već neko vreme u šemi, iako je Jovanina veza trebalo da bude uskoro ozvaničena, a on je u dugogodišnjem braku. Njeni bliski prijatelji su naslućivali da će se veza sa Joksimovićem uskoro okončati, ali ne i da će u javnost procuriti informacija o njenom neverstvu" - rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da je sve kulminiralo kada je Jovana usred priče o raskidu otputovala u Italiju.

Jovana prevarila Željka sa košarkašem?!
"Svima je poznato da Saša živi na relaciji Beograd-Milano i da ima stan tamo, a Jovana je baš u ovom gradu boravila u vreme kada je odjeknula vest da više nije u ljubavi sa Joksimovićem. Glasine o njenoj aferi sa Sašom u to vreme su već počele da kruže i bilo je očekivano da će ljudi sabrati dva i dva i doći do zaključka da je tamo bila kod njega. Tada već više nije postojao način da se spreči da priča o njihovoj tajnoj vezi dospe u javnost. Uostalom, ni ona sama nije ništa demantovala kada su joj, po povratku iz Italije, na aerodromu novinari postavili pitanje da li je bila kod novog dečka, već je počela da viče na kolege" - zaključio je izvor Alo-a.

Kako bi lično od Jovane čuli komentar da li je u vezi sa proslavljenim košarkašem, novinari Alo-a su je pozvali i dobili odgovor:

"Takve priče nemaju veze sa istinom" - bila je kratka Jankovićeva, koja je za internet portal „S medija“ dala malo opširniji odgovor:

"Totalna je budalaština što me povezuju s Aleksandrom Đorđevićem! Stvarno sam ostala bez teksta. Čula sam i ja za tu priču, ali zaista ne mogu da verujem da su je smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem, koji tamo ima stan" - rekla je voditeljka i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina zbog celog slučaja ne slegne.

Seka podnela zahtev za razvod?!

Aleksandra - Seka Đorđević, supruga košarkaškog asa, podnela je zahtev za razvod braka nakon saznanja da ju je suprug prevario sa voditeljkom Jovanom Janković, priča je koja se može čuti iz krugova bliskih ovom paru.

"Kada je Seka saznala da joj je muž neveran, istog trenutka konsultovala se sa advokatom i podnela zahtev za razvod braka. Doduše, ona se nadala da će sve proći bez medijske pažnje, ali sada će to već biti nemoguće" - rekao je za Alo izvor blizak paru Đorđević.

Izvor: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>