Region

Svet

Jovana prevarila Željka sa košarkašem?!

Trogodišnja veza Željka Joksimovića i Jovane Janković okončana je samo mesec dana nakon što su se verili jer je pop pevač saznao da ga dugonoga voditeljka, navodno,  u poslednje vreme vara s proslavljenim košarkašem koji često boravi u Italiji. Ona je veoma zaljubljena u našeg nekadašnjeg reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem vereniku, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Jovana prevarila Željka sa košarkašem?!



"Željko je dobro znao da među njima ne štima sve najbolje, tako da je Jovaninu ispovest prihvatio prilično staloženo i mirno. Razišli su se bez svađe, a on je pokušao da u novinama ublaži celu priču rekavši da ne postoji treća osoba. Naravno, on i te kako poznaje čoveka koji mu je preoteo dragu" - otkriva sagovornik.

Inače, kada je košarkaš nedavno boravio u Beogradu, Jovanu i njega su u više navrata zajedno viđali uveče posetioci prestoničkog kluba „Sinema“, a kad je u Italiji - onda je i ona tamo! Prošlog petka na aerodromu „Nikola Tesla“ videla voditeljku kako s drugaricom čekira kartu za Milano. Ona joj je, verovatno, bila samo kamuflaža za radoznale poglede. S ljubavnikom je provela ceo vikend, da bi juče u popodnevnim satima ponovo sletela u srpsku prestonicu. Za to vreme, Joksimović je tezgario po Hrvatskoj, održavši uspešan koncert u Varaždinu.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>