Region

Svet

Tina Ivanović se razvodi od Zvezdana

Pevačica Tina Ivanović rešila je da okonča svoj dugogodišnji brak sa suprugom Zvezdanom Anđićem zbog njegove prevare. Pevačica ne može da poveruje da se njen suprug duže vreme dopisivao sa drugom ženom i zbog toga je rešila da otputuje kod svoje prijateljice u Švajcarsku kako bi razbistrila misli i odlučila šta da uradi.

Tina Ivanović se razvodi od Zvezdana



"Istina je da je moj brak sa Zvezdanom na staklenim nogama, i da sam u dilemi da li da se razvedem, ali teško mi je da o tome govorim. Petnaest godina sam provela u braku koji je uglavnom bio srećan i skladan. Nalazim se u veoma delikatnoj situaciji i teško mi je da donesem pravu odluku. Osetljiva sam i strašno se uznemirim kada treba da govorim na temu mog braka i eventualnog razvoda" - rekla je Tina i nastavila:

"Pre svega, veoma sam razočarana saznanjem da je treća osoba umešana u celu priču. Sasvim je normalno da od svog partnera zahtevam vernost jer sam po svojoj prirodi odana žena. Ako se nikada ne upuštam u preljubu, logično je da zahtevam isto takvo ponašanje i od svog partnera. Razumite me, sada moram dobro da razmislim o celokupnoj situaciji" – kaže Tina.

Pevačica navodi da je ova situacija jako pogodila i da danima nije mogla da poveruje u to šta joj se dešava.

"Danima sam plakala i tražila razloge za njegovo neverstvo, pre svega u sebi, a onda u svemu ostalom. Zvezdan mi je bio veliki oslonac i podrška, ali sada na stvari gledam iz ženskog ugla. Moram da mislim na sebe i na to šta je za mene najbolje. Verujte mi da sam bila u stanju da ubijem. Nijedna žena ne voli da je muž vara, a kada to otkrijete, onda vas jako zaboli. Međutim, ne očekujem ničije sažaljenje i ne tražim ga. Moram da izdržim, život ide dalje."

Sa druge strane Zvezdan kaže da ne može sebi da oprosti što je izigrao poverenje svoje supruge.

"Tina je sa razlogom ljuta na mene! Dugo smo zajedno i naša veza je bila puna ljubavi i obostranog poverenja. Mislim da je u tom trenutku bila u stanju da me ubije. Međutim, napravio sam grešku i sada čekam i nadam se da će mi oprostit" – kaže Zvezdan, koji otkriva razlog zbog kog ga je Tina napustila.

"Nas dvoje nikada jedno drugom nismo kontrolisali telefon. Ali Tina je slučajno videla poruke jedne žene, što ju je razbesnelo i odmah mi je rekla da preko toga ne može da pređe i da želi da se razvedemo. Priznao sam joj svoju grešku i sada mi preostaje da sačekam njenu odluku. Kako god da bude, ja ću je podržati, što sam uostalom radio i do sada" – izričit je bio Zvezdan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>