Region

Svet

Olja Crnogorac otkrila nepoznat detalj o Jeleni Karleuši: Baš je ispala car!

U nedavnom gostovanju u jednoj emisiji, Olja Crnogorac je otkrila fascinantan detalj o Jeleni Karleuši koji dosad nije bio poznat javnosti, izazvavši opšte oduševljenje.

Olja Crnogorac otkrila nepoznat detalj o Jeleni Karleuši: Baš je ispala car! Foto: Instagram printscreenModna kreatorka, a bivša voditeljka u emisiji "Intrigantno" na televiziji K1, govorila je o svojoj bolnoj temi, borbi za potomstvo, ali se prisetila i zanimljivih detalja tokom voditeljskog angažmana, kada je ugostila Jelenu Karleušu u svojoj emisiji.

"Jelena je došla u moju emisiju samo zato što sam se ja mesec dana dobacivala loptom s jednim malim ispred moje zgrade", kaže Olja i dodaje: 

"Jednom mi je neki klinac dobacio loptu, a ja onako, sva nakinđurena, našminkana, s torbama, krenem da se dobacujem s njim. Prošlo je neko vreme i ja sam zvala Karleušu da dođe u emisiju, a ona mi kaže: 'Ne bih došla, ali zbog malog što igra fudbal, hoću'. Ispostavilo se da je on neki njen nećak i da joj je rekao kako se dobacuje sa Oljom" - pričala je kroz osmeh Olja i dodala da je Jelena zbog jedne stvari ispala ozbiljan car.

"Ja sam bila na ogromnim štiklama, a ona viša od mene. Ona je pojava. Njeno lice je bilo čisto, nijedna pora, kao bebina gu*a, ja sam bila fascinirana i kako izgleda i kako je bila divna i pričljiva... Kasnije sam je pitala je l' zna da otpeva nešto od Cece, ona je rekla 'znam' i zapevala. Baš je ispala car!" - zaključila je bivša voditeljka. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>