Region

Svet

Bivši dečko Milice Todorović, Lazar Granić pokušao pomirenje preko Sandre Afrike!

Bivši dečko Milice Todorović, Lazar Granić, nedavno je bio prisutan na nastupu Sandre Afrike, što je privuklo pažnju domaćih medija, a navodno je preko nje pokušao da se pomiri sa Milicom.

Bivši dečko Milice Todorović, Lazar Granić pokušao pomirenje preko Sandre Afrike! Foto: Printscreen Youtube/BlicPrema izveštajima medija, Granić je u pauzi između nastupa prišao Sandri i prema navodima, zatražio njenu pomoć da se pomiri sa Milicom Todorović. On je, kako se navodi, pristupio Sandri dok je sedela sa svojim muzičarima i prijateljima u separeu, s namerom da posreduje u njihovom odnosu, znajući da su Milica i Sandra bliske prijateljice i komšinice. Sandra je, navodno, htela da mu pomogne i kontaktirala Milicu, ali Todorovićeva se nije javila, što je možda bilo zbog kasnog vremena.Lazar Granic nastup Sandre Afrike
Foto: Printscreen Youtube/Svetski RadioSandra Afrika se oglasila povodom ovih navoda i istakla da je tačno da je Lazar bio na njenom nastupu, ali da se ne želi mešati u njihovu situaciju.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković: Dirljiva pesma za Jelenu posle deset godina ljubavi!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>