Ostalo

Sme�no

Odgovor koji će vas rastopiti: Novak Djoković otkrio zašto je imitirao violinu na Wimbledonu!

Novak Djoković, uspeo je da se plasira u naredno kolo Wimbledona, nakon što je u tepkom meču protiv Alekseja Poprinia slavio rezultatom 3:1.

Odgovor koji će vas rastopiti: Novak Djoković otkrio zašto je imitirao violinu na Wimbledonu! Foto: YouTube printscreen/WimbledonOno što je mnoge zanimalo je njegov specivičan način proslave pobede i plasiranja u četvrto kolo Wimbledona. Novak je na kraju meša imitirao da svira violinu, pa su se mnogi zapitali, šta mu je to značilo?

- To je bilo za Taru! Tara moja svira violinu već neko vreme, šest meseci i to je bio naš dogovor da ću tako da proslavim - rekao je Novak i tim odgovorom raznežio mnoge. 

Novak je na konferenciji za medije otkrio i da li ima neku posebnu proslavu koju je video od drugih kolega iz sporta:

- Bolt! Ronaldo i ono "sui", sviđa mi se i Agasijevo mahanje sa poljupcem i kada se pokloni. Guga na Rolan Garosu sa srcem, Conga je imao onaj zanimljivi fudbalski, ima interesantnih... Belingem, ono jednostavno raširi ruke, Alkaraz je to uradio, to sam i ja uradio na Rolan Garosu. Interesantno je i zabavno da to možemo da uzimamo iz drugih sportova, spajamo sportove, brzo mrežama proputuje. Svako ima nešto svoje, ja sam menjao, zavisi od momenta i osećanja, evo sada imam violinu. Štepanek je bio prvi koji je to uradio, šalio sam se sa njim, imao je tu proslavu, čak smo se prisećali kada sam 2007. godine igrao na US Openu protiv njega u pet setova po nekoj velikoj vrućini. Bio je neki lud poen, onda je on to uradio, onda sam ja njemu uzvratio kroz poen-dva, od tada datira - dodao je Novak na konferenciji za medije nakon dobijenog meča.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>