Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 8. jula do 14. jula 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Foto: PixabayŠta vam to predviđa nedeljni horoskop u ovoj nedelji od 8. do 14. jula, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…


VAGA

Hrana

Ove sedmice – lagane salate, ćureće i pileće meso, sirevi. Prijaće vam i sve vrste supa i čorbi, ali bez teških zaprški i sa malo testenine. Voće u neograničenim količinama, a sa slatkišima – umereno

Ljubav

Pri kraju ste perioda u kojem su obaveze i dužnosti oduzimale najveći deo vašeg vremena i energije, perioda u kojem ste se često osećali ranjivo – i ulazite u dane koji na prvo mesto stavljaju ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje, opušteni i nasmejani. Sledi vam porast raspoloženja, bez obzira na to što će partnerski odnos imati svoje uspone i padove, najpre iz razloga što voljeno biće može imati povremene ljubomorne ispade. Slobodne Vage – moguća zainteresovanost za osobu koju znate preko posla. Pred vama se otvara period sa više izlazaka, dobrog provoda i opuštenih momenata sa društvom.

Posao

Poslovno ste u prilično dobroj poziciji – I prethodni period, ali I ova sedmica doneli su dosta obaveza I truda, ali I više nego povoljne rezultate. Kao što sada možete da planirate neke nove poslovne projekte, isto tako možete I da privodite kraju one obaveze koje su od vas zahtevale posvećenost I odgovornost. Sedmica pred vama je izuzetno dobra za dogovore svake vrste, a I odnos sa kolegama I saradnicima će biti prilično korektan. Po pitanju finansija – stabilno, pa ćete se malo opustiti (nemojte mnogo).

Zdravlje

Dobra situacija.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Apetit vam je trenutno na vrlo niskom nivou. Ne biste smeli da gladujete ili da preskačete obroke, potrebna vam je lagana, ali vrlo redovna ishrana. Ne hvatajte se za slatkiše kada ste nervozni.

Ljubav

I pored povezanosti I emocija koje evidentno postoje, ipak u odnosu sa voljenom osobom postoji pregršt nepotrebnih iskakanja iz koloseka, mnogo momenata koji vam mogu dići pritisak na 200 u trenutku. Jedan od faktora za nemir mogu biti I pojačana posesivnost I talasi ljubomore – od čega nećete biti operisani ni vi ni dražesno vam biće. Slobodne Škorpije – vama trenutno vladaju snažne strasti koje ne možete ili ne želite da sputavate. Ne mogu da kažem da je period loš za ljubavne početke, jer njih može biti – ali oni vam donose veze I odnose koji jesu emotivno snažni, ali isto tako turbulentni.

Posao

I ova, ali I sledeća sedmica doneće neke brze I velike promene u vašem poslovnom sektoru. Te promene mogu ići I u pozitivnom, ali I u negativnom pravcu – pa kao što će neke Škorpije sada napredovati ili dobiti važne poslovne prilike ili saradnje, isto tako će biti I onih slučajeva gde se “presek” može dogoditi u trenutku – bilo da presecate vi ili druga strana. Ono što je do vas – pokušajte da izbegnete da impulsivno reagujete I da donosite odluke bez da ste o njima razmislili hladne glave.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

 

STRELAC

Hrana

Izbegavajte one namirnice za koje znate da vam usporavaju ili otežavaju probavu. Dosta povrća – naročito zelenog lisnatog, ali I tikvice, paradajz, patlidžan, od voća – breskve, kajsije, lubenice.

Ljubav

I pored svih otežanja I tegoba koje svakodnevica donosi I partneru I vama – ipak ste vas dvoje u jednoj lepoj energiji, sa više razumevanja, povezanosti, ali I sa više potrebe da vaši zajednički trenuci budu ispunjeni osmesima I opuštenošću. Sada planirajte zajedničke akcije – a najbolje bi bilo da se dogovarate o odmoru I o tome da pobegnete negde. Komunikacija je dobra I sada je trenutak da se priča o svemu. Slobodni Strelčevi – vaš društveni život je sve bolji I aktivniji, a od drugog dela sedmice zaista ćete moći da se napunite dobrom energijom I uživate. Ljubavnih prilika ima – I onih ozbiljnijih ali I onih ne baš.

Posao

Mnogo toga će vas u narednim danima opterećivati ili nervirati u poslovnoj svakodnevici, ali I u odnosu sa najbližim kolegama I saradnicima. No, bitno je da događaje ne primate k srcu previše I da se ne opteretite njima – ti blicevi nervoze su ipak kratkotrajna stavka, suština je da će se sve stvari rešiti. Vaša je energija vrlo pozitivna I umećete da nađete pravi model ponašanja I akcije da bi sve došlo na svoje mesto. Em je vaša finansijska situacija prilično šarena, em su u najavi neki malo jači troškovi.

Zdravlje

Dosta nervoze u svakom danu – pokušajte da se više opuštate I odmarate.

Za više astroloških saveta, pročitajte naš mesečni horoskop za jul 2024.


Nedeljni horoskop od 8 jula do 14 jula 2024. godine
Foto: Freepik
 


JARAC

Hrana

Što laganije i jednostavnije. Supice, paste sa umacima u kojima preovladava povrće, sa malo mesa ili tunjevine, što bogatije salate. Bilo kakva teška hrana će doprinositi tome da se osećate malaksalo.

Ljubav

Mnogo povezanosti, mnogo dobre energije između partnera I vas – no, isto tako I dosta malih provokacija, iritiranja, trenutaka koji vas “žacnu”. Stavite u prvi plan ono što je sada dobro između vas dvoje, a te momente napetosti rešavajte zajedničkim snagama. Da, biće potrebno da se povremeno bolje uskladite I bolje čujete jedno drugo – sa nešto više fleksibilnosti sa obe strane, sve će se rešiti. Slobodni Jarčevi – ovo je odlična nedelja da se sa nekim tako lepo “pronađete” I to najverovatnije u momentima kada to najmanje očekujete. Samo ne kopajte po prošlosti, što je bilo – bilo je.

Posao

Pritisak obaveza je dosta jak, ali daleko od toga da ne možete sa njim izaći na kraj. Oko vas se ovih dana vrte I neke ozbiljnije poslovne teme, projekti, dogovori – pa nije ni čudno što ste uključili ozbiljnost na maksimum I trudite se da dajete sve od sebe. Neke od vas očekuje značajan kontakt, možda I predlog za saradnju – nešto što bi vas pratilo na duži rok I bilo prilično finansijski isplativo. Što se vašeg trenutnog finansijskog stanja tiče – stabilni ste, ali bi bilo dobro da ograničite troškarenje.

Zdravlje

Dosta korektna situacija. Prolazne tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

I na dalje postoji velika potreba da više vodite računa o ishrani. Svako preterivanje može doneti probleme sa probavom. Bilo bi divno kada bi u vašoj ishrani ovih dana preovlađivalo povrće.

Ljubav

Događaji su u ovim danima izmiksovani kao neki ludi, žestoki koktel u kojem ima od svega pomalo. Tu su I strasti I nervoza I emocije I ljubomora I čas odlična a čas bezveze komunikacija sa voljenom osobom. Što bi se reklo – svega ima, samo mira nema. Ali, sa druge strane gledano – vama je sada baš potrebno da sve ide tako ludo I brzo – jer vas to uključuje na maksimum, pokreće vas, daje vam snagu da se borite. Slobodne Vodolije – I kod vas je papazjanija. Sve je otvoreno – I da se provedete I uživate, ali I da flertujete, uđete u strasnu avanturu u trenutku (možda čak I tajnu pričicu).

Posao

Obavezama ste razvučeni na sve strane – I onim poslovnim ali I onim privatnim – najpre onima koje se vezuju za porodicu. Da, ovih dana svi imaju zahteve prema vama, svi će želeti da rešavate njihove probleme I svima će trebati dobar komad vašeg vremena. I sve vi to nekako uspevate da uskladite I završite (verovatno u poslednjem trenutku), ali samo vi znate koliko vam ceo proces donosi opterećenja I nerviranja. Imate odlične mogućnosti za prilično fine prilive, ali već znate napamet – troškovi, troškovi..

Zdravlje

Ovih dana ste “pomalo” – pomalo vas bolucka, pomalo vas žiga, pomalo ste dobro a pomalo I ne baš.

 

RIBE

Hrana

Ribe bi trebale da se pozabave načinom ishrane. Preporučuju vam se morska i rečna riba, bareno meso, blanširano ili grilovano povrće. Izbegavajte – roštilj, brzu hranu, mlečne proizvode, slatkiše.

Ljubav

Sada bi bilo dobro napraviti neku promenu u svakodnevici sa voljenom osobom – oboma vam je potrebno da se rasteretite od dugotrajnog napornog perioda I da odvojite samo za sebe makar par dana. Nije problem u emocijama I u povezanosti, bliskosti između vas dvoje– već u tome da bi vam itekako prijalo da imate više momenata u kojima ste opušteni I u kojima ne razmišljate o obavezama I nerviranjima. Slobodne Ribe – vaša emotivna situacija se može preokrenuti u trenutku. Društveni život je prilično intenzivan I donosi vam dobru energiju I pozitivu, ali I više nego interesantne ljubavne prilike.

Posao

Obaveze I jurcanja oko toga da se sve završi na vreme, kao I promene u planovima na dnevnoj bazi – prilično vas mogu opterećivati, pogotovo što je podrška od strane saradnika I kolega u nekoj promenljivoj fazi I čas je imate, a čas ne. Iako ste u dosta izazovnom poslovnom periodu – ipak će vam se sve ovo isplatiti, prvo u finansijskom smislu a onda I kroz mogućnosti za nove značajne ponude ili pregovore. Možete se nositi sa svim poslovnim izazovima – samo polako I bez nerviranja.

Zdravlje

Trebalo bi biti oprezniji u saobraćaju, a moguće su I povrede.

Dnevne astrološke savete možete pročitati u dnevnom horoskopu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>