Svet

Region

Heidi Klum šokirala voditelja: Usred intervjua skinula košulju i ostala u brushalteru!

Heidi Klum, poznata manekenka, šokirala je voditelja tokom gostovanja u jednom podkastu. Usred intervjua, Heidi je priznala da joj je postalo previše vruće i da bi želela da se raskomoti. Bez oklevanja, skinula je svoju košulju i nastavila razgovor samo u crvenom brushalteru.

Heidi Klum šokirala voditelja: Usred intervjua skinula košulju i ostala u brushalteru! Foto: Printscreen Youtube/First We Feast 

Hajdi Klum jede ljuta pileća krilca i skida košulju


Dok je odgovarala na pitanja, Heidi je jela ljuta pileća krilca i pila mleko iz staklene flaše kako bi ublažila ljutinu. U jednom trenutku, Heidi je iznenada skinula svoju košulju, šokirajući voditelja i publiku.


Možda vas interesuje:
Ovde živi sin Dragane Mirković: Luksuzni stan i bogata trpeza!


Šokirani voditelj i Haide Klum
Foto: Printscreen Youtube/First We Feast​
 

Šokantni momenti iz podkasta sa Heidi Klum


Tokom intervjua, voditelj je postavio brojna pitanja bivšoj manekenki i nagrađivanoj TV voditeljki, uključujući i pitanje o najskupljem odevnom predmetu koji je ikada nosila. Kako je izgledala ova "vruća" scena, možete pogledati u videu na kraju teksta od 15:15 minuta.


Pogledajte video na kraju teksta kako biste videli šokantni trenutak kada Heidi Klum skida košulju usred intervjua. Ova scena izazvala je lavinu komentara i postala viralna na društvenim mrežama.

Možda vas interesuje:
Senida Hajdarpašić u detinjstvu preživela tragediju: Svi su zaspali, a ja sam gledala!
Heidi Klum je ponovo dokazala da zna kako da privuče pažnju. Njeno iznenadno skidanje košulje tokom intervjua postalo je tema broj jedan u medijima i na društvenim mrežama. Ukoliko želite da saznate više o ovom incidentu, pogledajte video od 15:15 minuta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>