Region

Svet

Matija Cvek otkrio kako je nastala pesma TREBAŠ LI ME!

Matija Cvek nedavno je otkrio zanimljivu priču o tome kako je nastala pesma "Trebaš li me."

Matija Cvek otkrio kako je nastala pesma TREBAŠ LI ME! Foto: YouTube printscreen/Pink TVCvek se prisetio da je tog dana išao na planinarenje, a nakon što se vratio kući, odmah je seo, odsvirao pesmu, snimio demo verziju i poslao je koleginici, s idejom da je otpjevaju zajedno. Međutim, tokom naredne godine, shvatio je da je pesma previše dobra da bi je prepustio nekome drugom.

"Imam teoriju da je samo slučajno. To je pesma to je koja je nastala u roku od pola sata. Sećam se da sam tog dana išao na planinarenje, vratio se kući, odsvirao, snimio se i poslao Eni Jurišić, jer sam mislio da ona sa mnom treba da otpeva tu pesmu. Za godinu dana sam shvatio da ne želim da pustim tu pesmu, jer je previše dobra. Ukrcao sam se sam na voz i nemam nikakvu skrivenu formulu, kako i zašto" - otkrio je Matija u emisiji "Ami G show".

Podsetimo, Martija Cvek, jedan od najboljih vokala iz Hrvatske, pored pesme "Trebaš li me", koja je jedna od najslušanijih u regionu, snimio je duet sa Marijom Šerifović "Pola sunca", koja obara rekorde. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>