Svet

Region

Ben Affleck otkriva zašto uvek izgleda ljuto na fotografijama!

Ben Afleckov mim godinama kruži internetom, često mu dajući lošu reputaciju zbog njegovog bezvoljnog izgleda na fotografijama.

Ben Affleck otkriva zašto uvek izgleda ljuto na fotografijama! Foto: YouTube printscreen/abc7newsU nedavnom intervjuu sa Kevinom Hartom, na premijeri četvrte sezone serije "Hart to Heart", 51-godišnji glumac se osvrnuo na viralne slike i otkrio kako on i njegova supruga Jennifer Lopez (54) žive pod stalnim reflektorima.

Affleck tvrdi je mnogo češće izlože fotografisanju od kako je je ponovo sa svojom Jennifer Lopez. Par je započeo vezu 2002. godine, pre nego što su se šokantno rastali 2004. godine. Ponovo su se spojili 2021. i venčali se sledeće godine.

Govoreći o tome zašto često izgleda 'nervozno' na fotografijama, Affleck je rekao:

„Ja sam malo stidljiv. Takođe ne volim previše pažnje. Zato me ljudi vide i pitaju se: 'Zašto je ovaj tip uvek ljut?' To je zato što neko ima kameru i gura mi je u lice, a ja sam kao, 'OK, idemo'." - rekao je Affleck u inedavnom ntervjuu.


Foto: Instagram printscreen/Ben Affleck

Affleck je otac troje dece - Violete (18), Fina (15) i Samuela (12), koje je dobio u braku sa glumicom Jennifer Garner. Jennifer Lopez iz braka sa Marcom Anthony-em, ima  blizance Maxa i Emu (16).

Pročitajte još: Ben Affleck iznenadio sve: Dan očeva proveo sa bivšom, Jennifer Lopez se odmah oglasila! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>