Ostalo

Sme�no

Olga Danilović ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za Djokovića: Pusti trovanje, zove Novak! (VIDEO)

Mladu tenisku zvezdu Olgu Danilović ne zaustavlja ništa, pa ni trovanje hranom. 

Olga Danilović ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za Djokovića: Pusti trovanje, zove Novak! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Sport clubTokom US Opena pre dve godine, Olga je doživela neprijatnost kada se otrovala hranom, ali to je nije sprečilo da nastavi sa svojim obavezama na terenu.

U nedavnom intervjuu, Olga je ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za ovaj događaj. Uprkos lošem zdravstvenom stanju, nije želela da propusti priliku da trenira sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem.

"Na US Openu, kada sam se otrovala, zove mene Novak na trening. Ja rekoh, neka sačeka ovo trovanje, zove Novak, idemo na trening," ispričala je Olga u jednoj emisiji i dodala da je Novak uvek tu za nju:

"Kad god je u Beogradu, kad god može, dosta mi pomaže. Njegovi saveti su toliko smisleni i pomognu mi u tom momentu. Ne mogu da mu pokažem koliko to nama mlađima znači," objasnila je Olga.

Ova anegdota još jednom potvrđuje koliko su posvećenost i profesionalizam važni u svetu tenisa. Olga Danilović, uprkos zdravstvenim problemima, pokazala je ogromnu volju i strast prema sportu, što je karakteristično za prave šampione.

Pročitajte još: ​Roger Federer rasplakao Novaka Djokovića, a onda i sam briznuo u plač! (VIDEO)


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>